LInks: Etske Muis, Martine van Amerongen, Anouk Klaassen: rechts: Tanja Legemaat, Linda van Vemde en Hans de Vries
LInks: Etske Muis, Martine van Amerongen, Anouk Klaassen: rechts: Tanja Legemaat, Linda van Vemde en Hans de Vries Ali van Vemde

Wijk in Bedrijf

29 november 2018 om 07:28 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op 7 februari zal bij het Revius alles in het teken staan van Wijkse bedrijven. Zij zullen zich presenteren op de Bedrijfsbeurs. Maar daaraan voorafgaand presenteren de TL-leerlingen de resultaten van hun WOP stages (snuffelstageweek). Gastspreker Jan van Setten vertelt over het 'Klantenbrein' en de ondernemer van het jaar zal bekend gemaakt worden.

Ali van Vemde

Afgelopen week was de Stuurgroep Wijk in Bedrijf, bestaande uit Etske Muis (projectleider), Martine van Amerongen (marketing), Anouk Klaassen (administratieve ondersteuning), Hans de Vries (ondernemersprijs + sponsoring), Linda van Vemde (financiën) en Tanja Legemaat (beursorganisatie), bij elkaar om de puntjes op de i te zetten.

Etske Muis en Martine van Amerongen vertellen over het belang van dit evenement. Etske: "Het is fantastisch dat dit jaar 79 derdejaarsTL leerlingen VMBO kunnen kennismaken met het Wijkse bedrijfsleven. Daarnaast brengen 88 leerlingen van HAVO/VWO bedrijfsbezoeken. Zo kunnen zij zich goed oriënteren en zien of de gekozen studierichting echt iets voor ze is." Martine en Etske onderstrepen ook het belang van de Bedrijfsbeurs en hopen dan ook dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen. "Het moet een evenement worden voor de hele Wijkse gemeenschap, zodat iedereen kan zien wat voor prachtige bedrijven Wijk heeft." Op de website www.wijkinbedrijf.nl is te vinden hoe bedrijven zich kunnen inschrijven. Ook Wijkse winkeliers en horecaondernemers zullen zich laten zien.

ONDERNEMERSPRIJS Nadat gastspreker Jan van Setten heeft uitgelegd hoe klanten denken, oordelen en beslissen is het tijd voor het uitreiken van de Wijkse Ondernemersprijs. Tweejaarlijks wordt deze prijs uitgereikt, dit keer aan de Wijkse Onderneming, de Wijkse Zelfstandige en de Wijkse winkelier van het jaar. Een blijk van waardering voor hun ondernemerschap.

advertentie
advertentie