Anita Knapen en Mariska Karel nemen de prijs in ontvangst
Anita Knapen en Mariska Karel nemen de prijs in ontvangst Anita en Marco

Concordia dankt stemmers op Rabobank Clubkas Campagne

18 november 2018 om 12:00 lokaal

[WIJK BIJ DUURSTEDE[ De Rabobank heeft ook dit jaar haar leden de gelegenheid gegeven om in het kader van de Rabo Clubkas Campagne op verenigingen te stemmen. Daarmee konden de verenigingen een stuk van het bedrag dat de Rabobank daarvoor ter beschikking had gesteld verkrijgen. Concordia wil langs deze weg alle inwoners van deze mooie regio die op Harmonie Concordia hebben gestemd hiervoor hartelijk bedanken.

Het aantal stemmen dat de vereniging mocht ontvangen was bijzonder groot en daar is Concordia heel blij mee. Het is een blijk van waardering die er niet om liegt. Met het mooie bedrag van € 1.586,97 kan weer een stukje van de kosten worden gedekt die jaarlijks worden gemaakt om binnen de gemeente muziek uit te dragen. Op de foto nemen Anita Knapen en Mariska Karel namens bestuur en leden de prijs in ontvangst.

Intussen is het nieuwe seizoen alweer begonnen en wordt er volop gerepeteerd. Dit om ook volgend jaar weer hele mooie muziek te laten horen. Gelukkig wordt elk jaar de lat hierin weer wat hoger gelegd. De periode dat een vereniging als deze alleen marsmuziek liet horen, ligt al heel ver achter ons. Concordia is trots op het feit dat ze hele mooie en vooral gevarieerde stukken kan laten horen. Wel is daarbij natuurlijk nog steeds plaats voor extra muzikanten. Zowel voor blaasinstrumenten als voor slagwerk zijn nieuwe leden welkom. Voor meer informatie kunt u kijken op www.harmonie-concordia.nl

advertentie
advertentie