Winterconcert Excelsior
Winterconcert Excelsior Ali van Vemde

Donateursactie Excelsior

9 november 2018 om 07:26 lokaal

COTHEN Tot en met 17 november zullen de leden van Muziekvereniging Excelsior langs de deuren komen voor de jaarlijkse donateursactie. Excelsior hoopt hierbij op uw bijdrage voor de muzikale vereniging, zodat deze bloeiend gehouden kan worden!

Gelukkig vinden veel mensen in Cothen en Langbroek de muziekvereniging onmisbaar voor het dorp. Denk daarbij maar eens aan alle activiteiten en evenementen die door de muziekvereniging worden opgeluisterd, zoals carnaval, Koningsdag, Sinterklaas en kerstsamenzang.

Gelukkig ook beseffen de meesten van u dat zo'n muziekvereniging onmogelijk kan bestaan zonder financiële steun van buitenaf. Men hoeft daarbij alleen maar stil te staan bij de aanzienlijke kosten van het onderhoud en vernieuwing van uniformen en instrumenten alsook de kosten voor de opleiding van de nieuwe jeugdband 'Jong Excelsior'.

CLUB VAN 100 Naast een kleine bijdrage kunt u ook lid worden van de 'Club van 100'. Vele Cothenaren en ook mensen van buitenaf zijn inmiddels lid van deze club waarmee zij loyaliteit en enthousiasme naar de vereniging extra willen benadrukken. U bent uitgenodigd om deel uit te maken van deze club! Het lidmaatschap voor de Club van 100 bedraagt jaarlijks minimaal € 100,-. Voor meer informatie omtrent toetreding kunt u terecht bij de leden die bij u aan de deur komen of bezoek de website www.excelsiorcothen.nl Natuurlijk wordt uw deelname tot de 'Club van 100' zeer gewaardeerd. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn bij het bezoek, dan krijgt u een flyer door de brievenbus waarop u kunt invullen op wat voor manier u de vereniging wilt sponsoren.

ACTIVITEITEN Ook bent u van harte uitgenodigd voor spetterende activiteiten die de komende tijd weer op de agenda staan, zoals een kerstsamenzang op zaterdagavond 22 december in de Sint-Petrus en Paulus kerk van Cothen en het jaarlijkse winterconcert op zaterdag 26 januari om 20.00 uur in sporthal De Rijnsloot (donateurs gratis toegang)..

advertentie
advertentie