De speelgoedbeurs komt er weer aan
De speelgoedbeurs komt er weer aan Loes Uitjes Site

Grote Speelgoedbeurs van Katrein

29 oktober 2018 om 09:58 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Elk jaar op de tweede zaterdag van november gaan de deuren weer open voor de grote speelgoedbeurs van Speel-o-theek Katrein! Dit jaar wordt de speelgoedbeurs gehouden in de Judohal op Mariënhoeve –West, Lekdijk Oost 13A. Op zaterdag 10 november, van 9:00 tot 13:00 uur, staan stapels boeken, puzzels, spelletjes, poppen, auto’s, legodozen, playmobil, duplo, knutselspullen, babyspeeltjes, fietsjes, games, boeken, dvd’s en wat al niet meer waar kinderen lekker mee kunnen spelen, klaar om van eigenaar te wisselen. Ook spulletjes voor de kinderkamer, sportkleding en sportbenodigdheden voor kinderen (gymschoenen, paardrijbroeken, judopakken etc.) als verkleedkleren zijn te vinden.

Het leuke van de speelgoedbeurs is dat met speelgoed waar uw eigen kinderen niet (meer) mee spelen, u andere kinderen helemaal blij maakt. Voor weinig geld is er zo veel leuks te vinden! Met de opbrengst kan Speel-o-theek Katrein nieuw speelgoed aanschaffen voor de uitleen. Speelgoed dat niet verkocht wordt, kunt u weer ophalen of geven wij –als u dat wilt- aan het goede doel. Dat is dit jaar ook weer de Stichting Help Roemenië, die ervoor zorgt dat het speelgoed bij de Roemeense kinderen terecht komt. Nederlandse boeken, dvd’s etcetera gaan naar Vluchtelingenwerk Driebergen. Al het speelgoed komt zo goed terecht. Voor het verkopen van speelgoed heeft u een verkoopnummer nodig. U kunt het nummer van vorig jaar gebruiken of anders een nummer aanvragen. Kijk voor de spelregels en het aanvragen van het verkoopnummer op website www.sotkatrein.tk, of bel met Margriet Hendriksen (0343-572834).

Helpt u ook mee om ook dit jaar de beurs tot een succes te maken? We zien u graag op 10 november, helaas alleen contante betaling mogelijk! Let op: Locatie; Judohal, Sportpark Mariënhoeve West, Lekdijk Oost 13 A, Wijk bij Duurstede.

advertentie
advertentie