SVL 1 - Nieuw Lekkerland 1

28 oktober 2018 om 11:02 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 27 oktober 2018.

SVL speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Nieuw Lekkerland deze goed gespeelde wedstrijd ging door een foutje in de eindrace verloren. SVL speelde een van zijn beste wedstrijden en had Nieuw Lekkerland in de tweede helft geheel onder controle en het was wachtte op het winnende doelpunt voor SVL. Maar door een foutje van de keeper die in de laatste minuten te ver voor zijn doel stond, waarop een verdediger van Nieuw Lekkerland van afstand de bal over de keeper heen schoot en de stand op 2-3 zette. Gezien de verloop van de wedstrijd had het een gelijk spel moeten zijn dat zo de verhouding beter weer geven.

In de 8e minuut was Nieuw Lekkerland dicht bij de 1-0 maar Bastin Hofman kon dat voorkomen en tikte bal tot corner. Een aanval op rechts speelde Ali Alkan Willem Baaij aan die beheerst de 1-0 op het bord zette voor SVL. En in 17e minuut speelde Willem Baaij Ali Alkan aan maar die miste de kans. De 35e minuut kreeg Koen van Dijk geel van de scheidsrechter. In de 44e minuut kreeg aanvoerder Walter Cremers ook geel van de scheidsrechter en ook Ali Alkan kreeg geel het kon niet op. Net voor de rust kwam Nieuw Lekkerland op gelijke hoogte met SVL door een schuiver in de linker hoek was niet houdbaar voor Geert Willem Merkens en met deze stand werd er gerust. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld in. De 63e minuut werd Koen van Dijk gewisseld en kwam Danny Kuijer het veld in. Maar in de 65e minuut nam Nieuw Lekkerland de leiding door een hard schot werd het 2-1. In de 76e minuut kreeg Kevin van Leeuwen geel door te hard ingrijpen. Maar het was Ali Alkan die in 81e SVL op gelijke hoogte bracht hij passeerde de keeper van Nieuw Lekkerland beheerst. In de 85e minuut was het weer zo ver Danny Kuijer kreeg geel van scheidsrechter dat was dus de vierde gele kaart voor SVL. De 90e minuut werd Geert Willem Merkens verrast door een afstand schot vanuit de verdediging van Nieuw Lekkerland en dat betekende dat SVL onverdiend verloor met 2-3.

Aankomende zaterdag speelt SVL uit tegen GRC 14 in Giessen aanvang 14.30 uur.

Opstelling SVL; Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Kevin van Leeuwen, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Walter Cremers, Rik van Leeuwen, Mitchel de Vaal, Koen van Dijk(Danny Kuijer), Ali Alkan en Willem Baaij.