Regiothriller over ontvoering

24 oktober 2018 om 11:39 lokaal Deel je nieuws

Een brute ontvoering op het parkeerterrein van een Albert Heijn. Daarmee begint ‘Gedragen haat’, de derde thriller van misdaadauteur M.P.O. Books die zojuist als speciale, luxe paperback is verschenen. In deze regiothriller is de hoofdrol weggelegd voor Wijk bij Duurstede.  De heruitgave is een herziene editie waarvoor Marco Books de tekst geheel opfriste. Het boek is het derde deel in de serie over de recherche van District Heuvelrug.

‘Gedragen haat’ heeft verschillende verhaallijnen. Aan de ene kant volgt de lezer de verrichtingen van ontvoerder Kars Becker uit Wijk en zijn vriendin Esmée Bloemhard, aan de andere kant is er het onderzoek van de politie onder leiding van Bram Petersen. Het is een zaak met onverwachte wendingen die de lezer op het puntje van de stoel brengen. Juist door de bestaande locaties lijkt het soms net echt. Bekende plekken als de Markt, de Dijkstraat en het Veerhuis in Wijk bij Duurstede komen voorbij.

“Ik bewaar goede herinneringen aan de eerste publicatie van deze thriller,” vertelt Marco Books. “In korte tijd groeide ‘Gedragen haat’ uit tot mijn best verkochte boek, een positie die jarenlang onbetwist bleef. Dat is geweldig om te zien gebeuren, dat animo bij de lezers, de enthousiaste reacties. Boekhandelaren in verschillende plaatsen wedijverden wie de meeste zou verkopen. De exemplaren waren nauwelijks aan te slepen. Als schrijver ben je vooraf onzeker hoe een boek zal landen. Als een boekhandelaar dan zegt dat ‘Gedragen haat’ helpt zijn hypotheek af te betalen, dan geeft dat me veel voldoening.”

De spannende regiothriller ‘Gedragen haat’ is verschenen als luxe paperback voor 18,95 euro en als e-book voor 7,95 euro. Verkrijgbaar bij boekhandel Pettinga en The Read Shop in Wijk bij Duurstede, en bij The Read Shops in Houten. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.

advertentie
advertentie