Schaats bij Duurstede zoekt sponsors

15 oktober 2018 om 15:02 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Onder de naam Schaats bij Duurstede wordt van 15 tot en met 29 december een schaatsevent georganiseerd op de Markt naast de Grote Kerk. Het wordt een kunstijsbaan met een grootte van 10 bij 14 meter. Team Schaats bij Duurstede wil dit doen om de binnenstad in een bijzondere sfeer te brengen en alle kinderen een leuke tijd te geven.

Het is niet meer vanzelfsprekend dat er jaarlijks geschaatst kan worden op natuurijs. De winters zijn veranderd. Op deze manier kan toch ijspret worden geboden aan de jeugd. Op de ijsbaan kan 14 dagen vrij worden geschaatst, inclusief leenschaatsen. Alle scholen zijn uitgenodigd om te komen schaatsen, maar alle kinderen zijn natuurlijk welkom. Zo laten we kinderen bewegen en houden ze betrokken bij deze bijzondere nationale sport.

SPONSORING Omdat dit evenement geld kost is uw hulp nodig als sponsor. U kunt uw reclame banner of vlag plaatsen langs de houten boarding van de kunstijsbaan. Of worden genoemd op de Facebookpagina. Ook kan een huisje worden gehuurd voor de verkoop van chocolademelk, koek en zopie of erwtensoep en glühwein. Maar elke donatie is welkom.

Het is geen commercieel evenement, wat het team Schaats bij Duurstede wil is een kostendekkend evenement. Alles wordt zelf gedaan samen met enthousiaste vrijwilligers. Er is al een toezegging van het cultuurfonds en van het ondernemersfonds, maar er is nog meer nodig. U kunt mailen voor meer informatie of toezegging van uw donatie op schaatsbijduurstede@gmail.com

advertentie
advertentie