Sjamaan Nopaltzin
Sjamaan Nopaltzin Nopalli A.C.

Sjamaan Nopaltzin reist door Europa

5 oktober 2018 om 07:03 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE De Sjamaan Nopaltzin, energetisch healer, komt opnieuw. Hij verspreidt de sjamanistische cultuur in Europa.

Zijn grootvader en oom waren sjamanen in Mexico City, waar dit beroep een heel normale zaak is. Zij gaven hem hun kennis door en hij heeft op een gegeven moment besloten om zijn cultuur in Europa te verspreiden. Nopaltzin heeft in diverse landen gewoond, waaronder Duitsland, Zwitserland en Italië en nu is België zijn uitvalsbasis. Nopaltzin leeft vooral uit zijn koffers, samen met zijn Belgische vrouw reist hij van het ene naar het andere land. Overal waar hij gevraagd wordt, geeft hij voordrachten en healings in de vorm van auracleaning of Obsidiaan-Stone-Massage.

IN BALANS Elk mens heeft een aura, een energetisch veld. De Sjamaan Nopaltzin ziet de kleuren, die hun betekenis hebben, maar ook storingen als ziektes, trauma's en/of teveel aan stress en blokkades. Daar past Nopaltzin een oeroud ritueel toe en brengt chacra's van mensen weer in balans. Achteraf voelen de mensen zich heel wat lichter omdat ze na de auracleaing emotionele kilo's kwijt zijn.

Nopaltzin heeft het erkende instituut voor de Verspreiding van de Azteekse cultuur Nopalli A.C. Opgericht en deze vereniging, zonder winstoogmerk, heeft tot doel Mexicaanse kinderen en stamleden te ondersteunen. Sinds 2010 komt hij regelmatig naar Wijk bij Duurstede om bij Christina en Miguel van der Velden ceremonieën zoals auracleaningen, Obsidiaan Stone Massage en ook trommel workshops te geven. Hij zal vrijdag 2 en zaterdag 3 november healings geven. Voor informatie en reservering: Christina van der Velden, telefoon 0343 577780 of e-mail christmi@casema.nl

advertentie
advertentie