Rabobank medewerkers samen met Stichting Binding en QuaRijn aan de slag

28 september 2018 om 11:07 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Onder de noemer Aandeel in Elkaar Week Aandeel In Elkaar Week trekken medewerkers van de Rabobank volgende week de regio in om te ondersteunen bij initiatieven in wijken en buurten. In Wijk steken Rabobank medewerkers op dinsdagmiddag 2 oktober de handen uit de mouwen in het E&E Gasthuis en verzorgen ze op donderdag 4 oktober een wereldlunch op het gemeentehuis.


De Aandeel In Elkaar Week is een initiatief van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Tijdens deze week krijgen werknemers van de bank ruimte om onder kantoortijd aan de slag te gaan als vrijwilliger. "Alle medewerkers die in de regio wonen, mogen in hun eigen woonplaats een leuk project uitkiezen. Hiervoor hebben we samen met Quarijn en Stichting Binding twee projecten opgezet. Op dinsdag 2 oktober bezorgen we de bewoners van het E&E Gasthuis een gezellige middag. Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kunnen we lekker naar buiten met de bewoners. Op donderdag 4 oktober helpen onze medewerkers bij het verzorgen van een Wereldlunch, voor vrijwilligers en professionals die zich inzetten bij integratie, in de raadszaal van het Gemeentehuis," zo kijkt Rabobank initiatiefnemer Robert Vernooij vooruit.


Quarijn en Stichting Binding zijn blij met het de inzet van de Rabobank. Frank Brouwer van Stichting Binding legt uit: "De medewerkers van de Rabobank geven op deze twee momenten de doorslag om iets echt leuks te gaan doen. De dinsdagmiddag zit het E&E al vol met activiteiten, maar met de extra handen en voeten maken we er een extra mooie middag van. En met de Wereldlunch hebben we een mooi moment om het samenleven met elkaar weer eens een stimulans te geven. Deze Aandeel In Elkaar Week is een mooi voorbeeld hoe het bedrijfsleven extra kan bijdragen aan de samenhang in onze gemeente."

advertentie
advertentie