Valleivogels 1 - SVL 1 zaterdag 1 september

3 september 2018 om 09:43 lokaal

LANGBROEK SVL speelde afgelopen zaterdag zijn eerste van 3 bekerwedstrijden tegen Valleivogels in Scherpenzeel en de SVL-ers wonnen verdiend met 6-0. We kunnen wel stellen dat de Valleivogels de eerste 15e minuten de betere ploeg was. Daarna trok de ploeg van de hoofdtrainer Aad van den Berg de wedstrijd naar zich toe en dat leidde dat de rust inging met een 1-0 voorsprong voor SVL. Net voor de rust was Danny Kuijer doorgebroken en werd vast gehouden door een speler van Valleivogels deze kreeg rood, en moest Valleivogels na de rust met 10 man verder. In de rust werd Mitchel de Vaal gewisseld en kwam Alex van Eem na de rust het veld in.

De wedstrijd begon voor Valleivogels goed het eerste kwartier was voor hen en kon SVL er niets tegen over stellen maar dat veranderde na 15e minuten. De 16e minuut was het Ali Alkan die Walter Cremers bediende maar zijn schot werd door de keeper van Valleivogels net nog tot corner getikt. In de 19e minuut was het Willem Baaij die op het doel schoot maar de bal werd door de keeper van Valleivogels weg getikt, de terug springende bal werd door Bastin Hofman voorlangs geschoten. Ali Alkan gaf in de 20e minuut een scherpe voorzet deze bal ging voorlangs zonder dat iemand de bal er in kon intikken. In de 22e minuut kwam Roben Schenk op recht door en plaatste de bal in de voeten van Willem Baaij maar deze liep zich vast in de verdediging van Valleivogels. In de 23e minuut was het Mitchel de Vaal die een bal voorgaf maar Ali Alkan schoot hard over. De 43e minuut brak Danny Kuijer door maar deze werd vast gehouden door een verdediger van Valleivogels die rood kreeg van de goed fluitende scheidsrechter. Direct daarna kreeg SVL een vrij trap die Ali Alkan en de doel in de bovenhoek schoot en zo leidde SVL met de rust verdiend met 1-0. Na de rust kwam Alex het veld in voor Mitchel de Vaal. Willem Baaij nam in de 46e minuut een corner die in een wirwar door Bastin Hofman ingetikt dus 2-0 voor SVL. Uit een voorzet van Willem Baaij schoot aanvoerder Walter Cremers de 3-0 voor SVL op het bord. In de 65e minuut werd Danny Kuijer gewisseld en kwam Wouter van Hoof het veld in. De 69e minuut werd de goed spelende Koe van Dijk en kwam Selcuk Albayrak het veld in. Selcuk Albayrak schoot in de 73e minuut een bal op de paal de terugspringende bal ging via een been van een verdediger het doel in en leidde SVL met 4-0. In de 80e minuut was het de goed keepende Geert Willem Merkens die Valleivogels van een doelpunt af hield. De goed spelende Bart Bruijne maakte in de 85e minuut met een ineens genomen bal die hard in het doel belande van Valleivogels en zo werd het 5-0 voor SVL. Maar dat was nog niet de eindstand want in de 89e minuut ronde Alex van Eem het af en won SvL de wedstrijd met 6-0. Ook een compliment voor Rik van Leeuwen die met zijn verdedigers geen kans hebben weggeven. En nu op naar de tweede wedstrijd op zaterdag d.d.08-09-2018 tegen Odysseus om 14.30 uur/

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Rik van Leeuwen, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Walter Cremers, Mitchel de Vaal (Alex van Eem), Danny Kuijer (Wouter van Hoof), Willem Baaij, Ali Alkan,Koen van Dijk (Selcuk Albayrak).