Afbeelding
Poort van Wijk

Villa Poort van Wijk

Advertorial_1

De kleinschalige zorgvilla is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie. Het pand dateert van begin jaren tachtig en opende in maart 2007 haar deuren. De villa wordt omsloten door een sfeervolle tuin van 2500 vierkante meter. Deze is aangelegd met mooie bloemen en planten, een prachtige vijver en een zonnig beschut terras.

Echt thuis door persoonlijke zorg en aandacht
De ruime en sfeervolle huis- en eetkamer nodigen uit om gezamenlijk de maaltijden te nuttigen en deel te nemen aan verschillende dagactiviteiten. Vanuit de huiskamer bieden openslaande deuren toegang naar het grote, zonnige terras. Tegenover Poort van Wijk bevindt zich landwinkel 'de Kersenhut'. Daar halen wij regelmatig vers fruit of drinken samen met de bewoners een kopje koffie.

Het kleinschalige karakter van zorgvilla Poort van Wijk zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht door een vast team van betrokken professionals. Zij stellen de wensen en behoeften van onze bewoners centraal en doen er alles aan om te zorgen dat zij zich thuis voelen.

Locatiemanager Lisette van Ginhoven: 'In Zorgvilla Poort van Wijk hebben ouderen met dementie recht op een menswaardig leven en persoonlijke aandacht. Huiselijkheid in een kleinschalige woonomgeving en 24-uurs begeleiding staan daarbij centraal. Mensen richten hun appartement in met eigen meubels, zodat het voelt als thuis. Herkenbare spullen zijn namelijk erg belangrijk voor iemand met dementie'.

Stepping Stones Home & Care
Zorgvilla Poort van Wijk is onderdeel van Stepping Stones Home & Care. Wij bieden ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen een stijlvolle en huiselijke woonomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in 24-uurs kwalitatief hoogstaande zorg voor ouderen met dementie.

Benieuwd naar zorgvilla Poort van Wijk? Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of rondleiding met onze relatiemanager Nathalie van der Burg via 088 – 113 20 00 of n.vanderburg@steppingstones.nl. Meer informatie over zorgvilla Poort van Wijk vindt u op onze website.

advertentie
advertentie