Afbeelding

Energie ook lokaal af te nemen bij EigenWijkse Energie | om

8 december 2023 om 15:15 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Vind je het ook zo ingewikkeld om de juiste energieleverancier te vinden? Het is mogelijk om je energie af te nemen bij EigenWijkse Energie | om. Deze lokale energiecoöperatie doet het echt anders.

EigenWijkse Energie | om vormt samen met tachtig andere lokale energiecoöperaties het om | nieuwe energie collectief. Wanneer je ervoor kiest om je energie af te nemen via deze coöperatie, profiteer je van lage energieprijzen. Het om collectief heeft geen winstoogmerk maar ontzorgt de lokale energiecoöperaties als energieleverancier, en met de handel in de stroom van projecten. De kosten blijven bij groei van het collectief vrijwel gelijk, zodat de energieprijs in verhouding tot andere leveranciers steeds verder kan worden verlaagd voor alle klanten.

De energie wordt lokaal en duurzaam opgewekt. Zo heeft EigenWijkse Energie | om meerdere zonnedaken gerealiseerd: De Stroomfabriek en Mariënhoeve 1 en 2. Ook Zonnepark Cothen is EigenWijks. Deze energie kun jij vervolgens weer afnemen! Hoe meer mensen in Wijk bij Duurstede meedoen, hoe meer nieuwe projecten worden ontwikkeld.

Omdat we in Nederland nog niet voldoende duurzame energie opwekken, zijn we nog steeds afhankelijk van fossiele brandstoffen. EigenWijkse Energie | om probeert zoveel mogelijk te ondernemen om een lokaal energienetwerk te creëren waar we samen eigenaar van zijn.

Wil jij overwegen om je energie lokaal af te nemen? Kom langs in de Energiewinkel op Steenstraat 2 en bespreek daar jouw mogelijkheden en vergelijk de tarieven. In de winkel wordt voor jou de tijd genomen. Voor jong en oud is deze persoonlijke aandacht een verademing. Kijk snel op samenom.nl/wijkbijduurstede.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie