Het team van Smorenburg.
Het team van Smorenburg. Smorenburg

Uitbreiding team Smorenburg

24 mei 2023 om 14:15 Zakelijk

COTHEN/SOEST Uitvaartonderneming Smorenburg is een betrouwbare en professionele organisatie die gespecialiseerd is in op maat gemaakte uitvaarten. Het team van Smorenburg bestaat uit ervaren professionals die u ondersteunen tijdens een moeilijke periode van rouw en afscheid. Onlangs heeft de uitvaartonderneming het team versterkt met twee nieuwe professionals die veel ervaring hebben in de uitvaartzorg. Eigenaar Jos Otten: ,,Door deze uitbreiding is Smorenburg nog beter in staat om aan uw wensen te voldoen en u te helpen bij het regelen van een persoonlijke en respectvolle uitvaart.” Het complete team van Smorenburg bestaat nu uit vier uitvaartverzorgers, waaronder Jos Otten, evenals een zorgteam voor de verzorging van overledenen, gastvrouwen en chauffeurs.

Smorenburg is gevestigd in uitvaartcentrum De Engenhof in Soest en beheert tevens rouwcentrum Smorenburg op de algemene begraafplaats Groenewoud in Cothen. Desnhy Aalsters (27) is sinds november vorig jaar werkzaam bij Smorenburg. Ze vindt het kleinschalige karakter van Smorenburg prettig omdat het persoonlijk en toegankelijk is. Desnhy waardeert de extra tijd die ze kan besteden aan nabestaanden. ,,Ik ben dankbaar dat ik iets kan betekenen tijdens een periode van verdriet en verwerking. Een bijzondere taak is vrijblijvend advies geven aan mensen die vooraf hun uitvaart willen regelen.”

Robin Barbie (51) heeft meer dan 20 jaar ervaring als uitvaartverzorger. ,,BijSmorenburg leveren we maatwerk en nabestaanden hebben gedurende het hele proces dezelfde uitvaartverzorger, wat als prettig wordt ervaren.” Jos: ,,Zowel Desnhy als Robin zijn tevreden met Smorenburg als werkgever vanwege ons kleine en hechte team, de professionele faciliteiten en voorzieningen, en de warme en persoonlijke benadering.”

Bij Smorenburg kunnen zowel traditionele als eigentijdse uitvaarten verzorgd worden, waarbij het afscheid op een persoonlijke manier wordt vormgegeven in samenspraak met de nabestaanden. Andere uitvaartondernemingen kunnen ook gebruikmaken van het rouwcentrum.

Kantoor (uitvaartcentrum De Engenhof): Albert Cuyplaan 196, 3764 TW Soest, 035-6013086. Rouwcentrum Smorenburg: Groenewoudseweg 12, 3945 BC Cothen, 0343-562091, info@smorenburguitvaart.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie