Danny Klarenbeek
Danny Klarenbeek Karin Tim-Mijland

Klarenbeek Zonwering 20 jaar - ‘Geen klant voor even, maar voor het leven’

23 maart 2023 om 20:41 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Danny Klarenbeek werkte bij Luxaflex toen hij besloot zijn eigen bedrijf op te richten. Jarenlang maakte hij lange werkdagen zodat hij naast andere banen zijn zaak Klarenbeek Zonwering kon opbouwen. Daarbij kreeg hij veel hulp vanuit zijn kennissenkring. Op 1 april bestaat zijn bedrijf 20 jaar en inmiddels heeft hij meerdere personeelsleden in dienst.

In de binnenshowroom zijn verschillende zonweringsproducten te zien zoals zonneschermen, screens en rolluiken. Opvallend is een dak van kantelbare aluminium lamellen met screens aan de zijkanten. Dit dak kan open of (gedeeltelijk) dicht en de wanden omhoog of omlaag. Zodat het aanpasbaar is aan het weer ,,Dit gaat de toekomst worden op het gebied van overkappingen!”, zegt Danny.

PRODUCTKENNIS

Klarenbeek verkoopt ook raamdecoratie waaronder (rol)gordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, maar ook horren. De producten voor binnen en buiten zijn van bekende merken zoals onder andere Luxaflex, Brustor en Roma. Vanaf 1 april zijn alle producten in de vernieuwde showroom te zien. In de (buiten)showroom kan men zien hoe de zonwering daadwerkelijk staat. ,,U krijgt een beleving van hoe het er bij u in de tuin uit zal zien.”

,,We hebben veel merken die op de markt zijn in eigen beheer getest of we weten er alles van. We kennen de producten door en door. Vanwege onze goede productkennis kunnen we u voorzien van de juiste informatie. Daarbij vertellen we wat u van een product kunt verwachten. Ik vind de nadelen belangrijker dan de voordelen, die zie je vanzelf wel.”

HOOGWAARDIG

Zijn ervaring is dat goedkoop duurkoop is ,,Dat is echt zo, zeker in de zonweringsbranche. Want wat gebeurt er na de garantie? Dan lopen de kosten op. Waardoor wij zeggen: ‘ U kunt beter investeren in een kwalitatief hoogwaardig product waardoor u er lange tijd plezier van heeft.’ U hoeft niet altijd het duurste te kopen, u koopt het naar de plek waar het komt te hangen en hoe u het gaat gebruiken.”

,,Service en garantie vinden wij heel belangrijk. Koopt u hier zonwering/raamdecoratie dan bent u geen klant voor even, maar voor het leven! We zullen altijd voor u klaarstaan, ook na de garantieperiode.”

Vanwege het 20-jarig jubileum is er van 1 t/m 10 april maximaal 20 % korting op veel producten.

Klarenbeek zonwering, showroom Hoefzijde 4-05 (traplift aanwezig), de (buiten) showroom is op afspraak Zandeweg 54 Wijk bij Duurstede. www.klarenbeekzonwering.nl T: 085-081 18 00.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie