Eigenaar BVR Bert Ruiter bij buitenjaloezieën en een screen
Eigenaar BVR Bert Ruiter bij buitenjaloezieën en een screen Karin Tim-Mijland

BVR Wooncomfort bestaat 10 jaar - ‘Het woord ‘nee’ staat niet in ons woordenboek’

23 maart 2023 om 18:22 Zakelijk

HOUTEN Bij BVR Wooncomfort ligt de rode loper uit vanwege het 10-jarig bestaan. Sinds die tijd vergroot BVR het woongenot door een aangenaam binnenklimaat in huis te creëren met buitenzonwering. Ook voor thuiswerkplekken bestaan oplossingen, zodat een aangenaam werkklimaat ontstaat.

Er is volop keuze in zonwering, rolluiken, garage- en voordeuren, maar ook in exclusieve terrasoverkappingen. Alles van de Duitse merken Weinor, Roma en Hörmann. Sinds de vestiging in Houten drie jaar geleden, groeide het bedrijf vooral door mond- tot mondreclame. Eigenaar Bert Ruiter waardeert dit enorm: ,,Fantastisch! Het is een enorm mooie groei door de locatie in Houten. Wij zijn blij met het Houtense publiek dat het ons gunt. Wij bedanken hen voor het vertrouwen dat ze in ons stellen.”

KOU EN WARMTE

Sinds vorig jaar is er veel vraag naar isolerende producten om de energiekosten laag te houden. Hiervan is voldoende aanbod zoals dikke garagedeuren tot 67 mm dik met bijpassende voordeuren tot 100 mm dik. Die houden ’s winters de kou en ’s zomers de warmte buiten.

Daarnaast is er ook zonwering die kou en warmte tegenhoudt, zoals rolluiken en buitenjaloezieën. Deze laatste bestaan uit horizontale lamellen van 70 á 80 mm breed aan de buitenkant van een raam. Omdat ze kantelbaar zijn, schijnt zelfs lage zon niet in de kamer. Het voordeel is dat het zicht naar buiten blijft bestaan. ,,De buitenjaloezieën en rolluiken zorgen voor 15 ºC temperatuurverlaging. En rolluiken hoeven niet lelijk te zijn, die kun je op een mooie manier aanbrengen door de kleuren aan te passen aan het huis.”

OVERKAPPING 

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten van textiel maar ook met kantelbare lamellen en zijpanelen tegen de regen en wind. Is de gevel niet sterk genoeg is om zonwering aan te bevestigen? Dan kunnen staanders met geleiderails geplaatst worden. Ook een vrijstaande overkapping is mogelijk.
Vakbekwame monteurs komen alles installeren. ,,Het enige dat achterblijft is het gekochte product, ze laten geen rommel achter.” Vanwege de groei is Bert nog geïnteresseerd in monteurs die ze zelf kunnen opleiden.
BVR levert maatwerk. ,,We hebben aandacht voor de klant om het dichtst bij hun wensen passende product te leveren. Het woord ‘nee’ staat niet in ons woordenboek.”  

Vanwege het 10-jarig bestaan krijgt elke bezoeker tot eind maart een presentje en bij een aankoop maakt u kans op fraaie prijzen. 

BVR Wooncomfort, Waterveste 6 in Houten, www.bvrwooncomfort.nl, T: 030-606 06 01

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie