Grafisch vormgever Sander Breddels
Grafisch vormgever Sander Breddels STIJL*FOTOGRAFIE-ANNEKE TROOST

Grafische vormgeving en printmedia

Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Vorm Centraal bestaat 5 jaar. Eigenaar en grafisch vormgever Sander Breddels (40) werkt en onderneemt al 22 jaar in de grafimedia. Met zijn expertise ontwerpt hij visuele communicatie zoals printmedia en online content. Van een logo tot een complete beursstand. Twee jaar geleden richtte hij daarnaast Print Centraal op. Daar is voordelig een ruim assortiment printmedia-producten te bestellen.Beide bedrijven werken voor zowel het MKB, als multinationals en particulieren. Omdat Sander ook voor bekende merken werkt, komt u zijn ontwerpen vast weleens tegen.

Karin Tim

Sander is een enthousiaste vormgever in ‘hart en nieren’ en wil zakelijke én particuliere klanten laten zien welke mogelijkheden er met communicatie zijn. ,,Ik wil klanten inspireren, adviseren en verder helpen.” Door een creatief ontwerp te maken, maar ook door de toepassingen ervan te tonen. Bijvoorbeeld met een print op een deurmat, of met gepersonaliseerde bierviltjes voor gebruik tijdens een feestje. Flyers en folders kan hij voor u verspreiden via het folderpakket of de regionale krant.

Particulieren kunnen hun interieur stylen met prints. Een patroon- of fotobehang kan bijvoorbeeld ook op sierkussens worden geprint en maakt een woonkamer zo tot één geheel. En wat dacht u van een foto op hout, aluminium of canvas?

In de webshop van Print Centraal treft u méér dan 250 printmedia- producten van reclameborden tot wandkleden aan voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen voor binnen en buiten. Zo zijn er ook printbare akoestische panelen die warmte-isolerend én geluiddempend zijn. Maar dat is niet alles: ,,Ik lever ook producten die niet op de site staan, zoals o.a. bedrukte kleding en relatiegeschenken.” Bij veel producten bestaat geen minimale afname en zijn dus al vanaf één exemplaar leverbaar, maar ook een hoge oplage is mogelijk.  ,,Bij ons kan men voordelig en snel bestellen.” Print Centraal levert ook duurzame producten en materialen en zal daarin blijven ontwikkelen.

Wie zelf geen bestand/ontwerp heeft, kan terecht bij Vorm Centraal. In de ogen van Sander moeten visuele uitingen consistent zijn en communiceren. ,,Ik vind het zonde als op een vlag alleen een logo staat, daar zou bijvoorbeeld ook een website of telefoonnummer op kunnen staan.”

Kortom; Sander creëert,  en ontzorgt en werkt indien gewenst op locatie.
Heeft u behoefte aan zijn expertise? Neem contact op: bel hem gerust voor een vrijblijvend advies.

Vorm Centraal: www.vormcentraal.nl | 06 535 170 75
Print Centraal: www.printcentraal.nl | 0343 59 22 83

advertentie
advertentie