Ellis Overbeek is makelaar en gecertificeerd EP-W adviseur
Ellis Overbeek is makelaar en gecertificeerd EP-W adviseur Ellis Overbeek Makelaar

Snel je energielabel vakkundig geregeld

Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Ga je verkopen en heb je nog geen geldig energielabel? Dan kun je terecht bij Ellis Overbeek makelaar. Ellis Overbeek is makelaar én gecertificeerd EP-adviseur. Laat je de verkoop van je woning door Ellis verzorgen, dan is het energielabel geheel gratis.

Claudia Verbree

,,Een energielabel is verplicht bij verkoop of verhuur van je woning. Daarnaast is het ook interessant om een nieuw label aan te vragen na een energiebesparende verbouwing. Een aantal geldverstrekkers geven namelijk ‘Duurzaamheidskorting’ op je bestaande hypotheek.”, vertelt Ellis. Een stap van label B naar A levert je daarmee zowel een voordeel in de kosten als wooncomfort op. 

Energieverbruik is een onderwerp waar we ons, zeker op dit moment, meer dan ooit bewust van zijn. Niet alleen door de gevolgen voor het milieu en de mens, maar vooral ook door de alsmaar stijgende energieprijzen. Alles wat we kunnen doen om te bezuinigen is meegenomen. We kunnen groot denken, zoals investeren in een warmtepomp, overal HR++ glas of zonnepanelen, maar ook kleine aanpassingen in huis kunnen al energiebesparing opleveren en het woonklimaat verbeteren.

,,Bekijk eens goed waar je in je woning warmte verliest en wat je daartegen kan doen. Al begin je maar met radiatorfolie achter je verwarming. Simpel, maar wel effectief. Door in mijn eigen woning alle tussendeuren te sluiten, ging er meteen veel minder warmte verloren. Bewuster kijken naar je gedrag in huis kan al heel wat opleveren.”

PERSOONLIJKE AANDACHT
Net zoals Ellis met zorg een energielabel opstelt, gaat zij ook te werk bij haar verkopen of aankopen. Geen snelle deal, maar een belangrijke gebeurtenis die tijd en aandacht verdient. ,,Je woning verkopen is een mooie nieuwe stap, maar je sluit ook iets af. Zo’n belangrijke stap verdient best wat aandacht.” Oog voor de verhalen, emoties en wensen van mensen: dat is waar het voor Ellis om draait in haar werk.

EP-W ADVISEUR Voor een verkoop- of aankoop, maar ook voor een energielabel ben je bij Ellis Overbeek aan het goede adres. Als gecertificeerd en onafhankelijk EP-W adviseur mag zij een energielabel afgeven en maakt ze graag een afspraak op korte termijn. Geheel gratis bij verkoop van je woning door Ellis. 

Ellis Overbeek makelaar is actief in de provincie Utrecht en gevestigd aan de Peperstraat 6 in Wijk bij Duurstede. Meer informatie? Kijk op ellisoverbeekmakelaar.nl. Meteen een kennismaking inplannen, kan via 06 - 42 83 55 04 of info@ellisoverbeekmakelaar.nl.

Of volg Ellis op Instagram (@ellisoverbeek) voor nieuwtjes of interessante woonweetjes.

advertentie
advertentie