Kom verschillende wijnen proeven in de teststraat
Kom verschillende wijnen proeven in de teststraat Thomas B. via Pixabay

De Wijn-Test-Straat | DRIVE THRU

26 november 2020 om 14:42 Zakelijk

HOUTEN De tijd waarin we samenleven vraagt ons veel aanpassingen en geduld, weinig vertier en beperkt samen zijn. Met de feestmaand december voor de deur en de onzekerheid of wewel of niet met de hele familie en/of vriendenclub bij elkaar kunnen komen is dat een somber vooruitzicht. Daar bedachten initiatiefnemers W3 Wijnen & Vernooy Catering iets op!

,,Laten we vooral kijken wat wel kan, nu de horeca en de evenementenbranche gesloten is. Alles coronaproof en gewoon wel heel leuk!” Sinds de opmars van Covid-19 is de markt voor beide organisaties (Horeca en Evenementen) erg onder druk komen te staan en is de dagelijkse operatie soms helemaal stil komen te liggen. Dat vraagt om een creatieve activiteit! Een boost voor iedereen: De Wijn-Test-Straat. Een ludieke knipoog naar de teststraten die niet meer weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld. Wees gerust, de bijrijder proeft!

WAT, HOE EN WANNEER? Kom met de auto naar De Peppelkade 3 in Houten, hier staat het pand van Vernooy Catering. Blijf vooral lekker in de auto zitten en rijdt via de aangegeven route door de DriveThru naar de Wijn-Test-Straat. 

Eerste stop is de Limonadeproeverij voor de kleine fijnproevers op de achterbank. De kinderen hebben de mogelijkheid om een drietal huisgemaakte limonades te proeven. Hier ontvang je alvast de wijnproeflijst tevens de bestellijst van W3 Wijnen. 

Bij de tweede stop wordt jouw smaak geprikkeld door een lekkere amuse verzorgd door Vernooy Catering. Om vervolgens bij de Wijn-Test-Straat te arriveren. 

Bij stop drie selecteer je maximaal een 5-tal wijnen uit de straat en kunnen deze worden geproefd door de bijrijder. Vul vervolgens het bestelformulier in. Met alle plezier komt W3Wijnen jullie bestelling bezorgen! Of haal het op een later moment af. 

Ter afsluiting ontvangje hier nog een heerlijk gerechtje uit het Kerstmenu van Vernooy Catering. Voor de wijnliefhebber een smaakvol uitje. Al is dit ook een leuke activiteit voor kinderen met de toffe limonadeproeverij! De sfeer wordt compleet met een gezellig muziekje. 

De Wijn-test-straat staat er: Vrijdag 11 & zaterdag 12 december | vrijdag 18 & zaterdag 19 decemberTijdsblokken: 11:00-12:30 uur | 13:00-14:30 uur | 15:00-16:30 uur. Wijnen: elke week een andere selectie mogelijk!
(Meld je aan voor een tijdsvak via info@vernooycatering.nl | info@w3wijnen.nl)
Plaats: Vernooy Catering | Peppelkade 3 | Houten

Neem je persoonlijke BOB mee ;)

advertentie
advertentie