Schrijver Marco Books
Schrijver Marco Books Jan van den Boogaart

Thrillerauteur signeert in Wijk bij Duurstede

Winkels Deel je nieuws

Op zaterdag 16 november is thrillerauteur Marco Books van 15.00 tot 16.00 uur te gast in boekhandel Pettinga in Wijk bij Duurstede. Marco, die ook publiceert onder de naam Anne van Doorn, schrijft spannende detectives die zich vooral afspelen in de regio rond de Utrechtse Heuvelrug. ‘Gedragen haat’ is een boek dat zich zelfs afspeelt in Wijk bij Duurstede. Alles heel herkenbaar: Je kunt de gangen van de personages goed volgen!

Dat de schrijver niet alleen in de regio succesvol is, moge blijken uit het feit dat één van zijn verhalen uit het boek 'De mysteries van Robbie Corbijn' is opgenomen in het Amerikaanse Ellery Queen Mystery Magazine.

Zijn recentste boek is ’De man die zijn geweten ontlastte’, geschreven onder zijn pseudoniem Anne van Doorn. Het is een spannend verhaal over een in 1983 verdwenen vrouw die na een vechtpartij in Amersfoort nooit meer wordt gezien. In 2018 wil een stervende man een bekentenis afleggen. Maar heeft de man de waarheid gesproken? De rechercheurs Robbie Corbijn en Lowina de Jong blijken hun handen vol te hebben aan de oplossing van deze casus.

Marco Books is vaker in boekhandel Pettinga geweest. De eigenaren Rico & Nanda Pettinga verheugen zich er opnieuw op hem te mogen ontvangen.  U kunt met hem over zijn boeken van gedachten wisselen en de prangende vraag stellen die u ooit een slapeloze nacht heeft bezorgd! Meer informatie over de auteur op www.mpobooks.nl.

advertentie