Afbeelding
Calypso

Agenda Calypso

Podiumkunsten

WIJK BIJ DUURSTEDE Agenda Calypso - 18 mei t/m 25 mei 

KLOOSTER EN VAN DER MEULEN – woensdag 18 mei - cabaret

Tijd zat!’ is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling in slechts anderhalf uur tijd, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Moet je alle kansen en mogelijkheden die het leven je biedt benutten? Zijn ze waardevol of te verwaarlozen? Angst versus verlangen, vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen, kapotte eieren versus invriezen, lang golvend versus kort pittig, scharrel- versus plof, dertig versus vijftig. Een krachtmeting met allure!

Aanvang: 20.30 uur

FILMHUIS FILM: DRIVE MY CAR – donderdag 19 mei

“Go on living.”
De theateracteur en regisseur Yûsuke Kafuku is gelukkig getrouwd met de dramaturge Oto tot deze aan een hersenbloeding komt te overlijden. Twee jaar later staat Kafuku op het punt een theaterstuk te regisseren in een theaterfestival in Hiroshima. Voor deze gelegenheid krijgt hij de jonge vrouwelijke chauffeur Misaki toegewezen die zich voornamelijk stilhoudt.
Aanvang: 20.00 uur

CALYPSO’S HAZES NIGHT – zaterdag 21 mei Dat Nederland André Hazes nog niet vergeten is, is één ding wat zeker is. Hoog tijd om Calypso weer om te toveren tot bruin café! Alle hits van Hazes en andere Nederpop-hits komen voorbij. Zanger Erik Klomp, Nederpop cover-band MaatVol en onze huis-dj zijn er; er is bier, andere drank én er zijn snacks.

Aanvang: 20.30 uur

POPKOOR MAMMA’S & PAPPA’S – woensdag 25 mei 

Uitverkocht, Aanvang: 20.00 uur

Voor meer info: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie