Afbeelding
Foto: Pexels

Het laatste nieuws ook als eerst op Bonaire

14 augustus 2023 om 11:26 Partnercontent

Tijdens je welverdiende vakantie op het prachtige Bonaire is het wel fijn om ook te weten wat er zich in de rest van de wereld afspeelt. Los van het feit dat je er geen invloed op hebt, is het wel handig dat je weet of er iets gebeurt wat wellicht van invloed kan zijn op bepaalde zaken. Stel dat je een fanatiek crypto belegger bent, dan is het prettig te weten of er nog wat Ripple nieuws naar buiten is gekomen rondom de SEC, die al jaren speelt. Uiteraard is het voor veel mensen ook gewoon prettig te weten hoe hun plaatselijke voetbalclub het doet en of er misschien nog iets in het dorp of de stad is gebeurd terwijl ze op vakantie zijn. Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen, hebben we een aantal handige tips voor je.

De papieren krant
Voor de meeste jongeren onder ons is de papieren krant bijna een stuk nostalgie. Toch zijn er nog ontzettend veel mensen die het liefst iedere ochtend onder het genot van een kop thee of koffie een krant lezen terwijl ze aan het ontbijt zitten. Ook ideaal dus voor wanneer je op vakantie op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws. Vaak kun je ook op Bonaire wel een krant kopen, zodat je weet wat er reilt en zeilt in het land. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat het nieuws natuurlijk een aantal dagen ouder is, dan wanneer je het op je telefoon checkt en de prijs van een krant aardig in de papieren kant loopt.

Je mobiele telefoon
Onze mobiele telefoon is tegenwoordig onze grootste vriend. 24/7 staan we in contact met de hele wereld en kunnen we dus ook met een druk op de knop zien of er iets is gebeurd en wat dat dan is. Helemaal wanneer je het lokale nieuws normaal op de voet volgt, is het ideaal om een app op je telefoon te zetten en ook direct de push notificaties aan te zetten, zodat je bij het minste of geringste een melding krijgt. Let er alleen wel op dat je je niet de hele dag gek laat maken door alles wat er in de wereld gebeurt en bijvoorbeeld voor jezelf afspreekt dat je niet vaker dan twee of drie keer per dag je telefoon checkt. Mocht er dan iets zijn, dan heb je nog tijd genoeg om hierop te reageren en is er iets ernstigs aan de hand, dan zullen ze je natuurlijk gewoon bellen.

Vrienden en familie
Tegenwoordig staan we de hele dag met elkaar in contact. Zo kun je dus ook gewoon familie of vrienden vragen of ze het belangrijkste nieuws iedere dag even met je willen delen. Zo kun je ze ook direct even laten zien hoe mooi jullie het hebben en ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste nieuws van jouw stad of dorp en het hele land. Zorg er wel voor dat je even afspreekt wie je op de hoogte houdt, zodat je straks niet van verschillende mensen hetzelfde nieuws krijgt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie