Afbeelding
Foto Shutterstock

Maak kennis met beste lastechnieken van het moment

Partnercontent

Tegenwoordig zijn er innovatieve lastechnieken om mooie projecten te realiseren. Als het gaat om laselektroden is de Lincoln Electric Supra wereldwijd de meest bekende uitvoering in deze klasse. Het is een universele rutiel die breed inzetbaar is voor vele toepassingen zoals het elektrode lassen van onder andere scheepsplaten in de scheepsbouw en constructiestaal. Het materiaal is ongeëvenaard en al jarenlang erg populair vanwege de vele mogelijkheden. Ontdek in dit artikel wat deze laselektrode zo uniek maakt en de voordelige eigenschappen van gevuld lasdraad.

Unieke toepassingen

Wat vele mensen waarderen aan de Lincoln electric supra laselektrode, is dat je ermee in veel uiteenlopende posities kunt lassen vanwege de goed gerichte lasboog en goede inbranding. Uniek is dat je hem bijvoorbeeld ook verticaal neergaand kunt gebruiken. Ook kun je de elektroden bijvoorbeeld heel goed gebruiken voor reparaties en laswerkzaamheden aan geverfd, niet vlak of roestig materiaal. Dit model is ook zeer geschikt voor het overbruggen van grote voor openingen en lasnaden.
Omdat je zeker bent van hoogwaardige kwaliteit en een betrouwbaar product met vele keurmerken kun je geheel veilig je laswerkzaamheden uitvoeren.
Het product beschikt over verschillende keurmerken en kwaliteitsvoorwaarden waardoor je zeker bent dat je een duurzaam en veilig product koopt dat jarenlang meegaat.

Over Lincoln electric

Al meer dan honderd jaar biedt lincoln electric vele uiteenlopende vernieuwende lasoplossingen zoals apparatuur en toebehoren, materiaal en alle nodige onderdelen. Je bent dus zeker van een zeer kwalitatieve producten die stuk voor stuk slim doordacht zijn ontworpen. Op lasgebied willen zij de klant van elke oplossing voorzien, waardoor je het gehele totaalpakket van Lincoln electric in het assortiment terug kunt vinden.

Lasoplossingen 

Een andere belangrijke draad voor laswerkzaamheden als omgekeerde van een elektrode, is de gevulde lasdraad. Dit is een aan de binnenkant holle draad die gevuld is in de kern met een fijn laspoeder, genaamd flux. Hiermee vind je het beschermgas vanuit de lasdraad zelf. Zo kun je snel en efficiënt werken omdat je hoge lassnelheden kunt behalen. Ook is de gevulde lasdraad heel geschikt wanneer er aan de lasverbinding hoge eisen worden gesteld. Je voorkomt namelijk storingen of eventuele verbranding in de verbinding waardoor de kans op fouten nihil wordt met deze methode. Je hoeft ook geen gebruik te maken van extern beschermgas vanwege het fijne laspoeder dat voor bescherming zorgt.
Ook deze producten voldoen aan strenge kwaliteitsvoorwaarden waardoor je gegarandeerd bent van veiligheid en een betrouwbaar product.
Kortom, wat je ook zoekt, tegenwoordig vind je voor iedere situatie een geschikte optie qua lasapparatuur! In het assortiment van Lastechniek Rijnmond vind je altijd wat je nodig hebt. Neem direct een kijkje op de website!

advertentie
advertentie