Afbeelding
Heuvelrug Wonen

Feestelijke sleuteluitreiking voor 22 woningen van Heuvelrug Wonen in Driebergen

26 september 2023 om 16:55 Overig Deel je nieuws

Driebergen, 26 september 2023 — Het was vanmiddag een gezellige bedoening op de Catharijnestraat in Driebergen. Daar overhandigde woningcorporatie Heuvelrug Wonen met trots de sleutels aan de nieuwe bewoners van 20 appartementen en twee studio’s.

Het project omvat acht appartementen met één slaapkamer de overige 12 hebben er twee. Op de begane grond bevinden zich de studio’s. Ook is het gebouw voorzien van een lift, waardoor alle bewoners gemakkelijk toegang hebben tot hun woningen en gemeenschappelijke ruimtes.

Deze mijlpaal had een lange aanloop. Heuvelrug Wonen begon in 2017 met de wijkaanpak. In 2019 werden definitieve sloopplannen goedgekeurd, en de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden gingen van start in december 2021. Nu, bijna twee jaar later, vond de feestelijke sleuteluitreiking plaats.

Kenmerkend voor het project op de Catharijnestraat is lokaal maatwerk. Inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug kregen voorrang bij de toewijzing. Er was grote belangstelling voor de woningen – in totaal waren er 505 reacties. Uiteindelijk ontvingen 15 lokale huishoudens sleutels.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie