Philip en Meriam van Ravesteyn bij Central Park Festival
Philip en Meriam van Ravesteyn bij Central Park Festival M. van Ravesteyn

Website Uitzinnig.nl uit Wijk bij Duurstede genomineerd voor Website van het Jaar 2023

19 september 2023 om 12:44 Overig Deel je nieuws

Al vele jaren zet ‘Uitzinnig.nl - Verrassend eropuit’ evenementen, festivals en uitjes in de spotlights. Maar nu staat het online platform zelf in de schijnwerpers! Uitzinnig.nl is genomineerd voor “De Website van het Jaar 2023” verkiezing.

De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce, in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope.

Oprichters Philip en Meriam van Ravesteyn uit Wijk bij Duurstede zijn vereerd met deze mooi nominatie. In de rubriek ‘Vrije tijd’ staan zij met 11 andere genomineerden. En dat zijn niet de minste. Samen met onder andere de Efteling, het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Pathé,  Route.nl en Vue Cinemas, streven zij naar deze mooie titel. 

Meer dan 16 jaar geleden zijn Philip en Meriam met Uitzinnig.nl begonnen vanaf de zolderkamer (ja, echt waar!). Toen de kinderen klein waren merkten zij dat er heel veel leuke dingen waren om te doen in de buurt, terwijl veel mensen uit hun omgeving dit helemaal niet kenden. Zoals een voorstelling bezoeken bij het kleine en sfeervolle theater ’t Herenlogement in Beusichem waar ook bekende cabaretiers op het podium staan. Een herfstuitje voor kinderen met een verhalenverteller bij de schaapskooi in Leersum. Of een grote speeltuin in het bos bij Amerongen. En zo is het idee ontstaan om al deze leuke uitjes en activiteiten te verzamelen op één website. En dat bleek een schot in de roos.

Inmiddels is Uitzinnig.nl uitgegroeid tot een groot landelijk platform met verrassende tips voor een dagje uit. Er is een uitgebreide uitagenda met festivals en evenementen in heel Nederland. Hier vind je bijvoorbeeld kleine lokale evenementen, zoals een optreden in een kroeg of een leuke brocante markt. Maar ook de grote festivals en evenementen met landelijke bekendheid.  Daarnaast zijn er voor het hele gezin uitjes; van speeltuinen tot museumbezoek. En van workshops tot escaperoom. Jaarlijks weet Uitzinnig.nl miljoenen bezoekers te inspireren met leuke uittips.

Misschien heb je wel eens zelf een leuk evenement bezocht dat je via Uitzinnig.nl hebt gevonden, of heb je jouw evenement via dit platform onder de aandacht kunnen brengen bij duizenden bezoekers. Je kunt Uitzinnig.nl helpen om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen door jouw stem uit te brengen voor de publieksprijs. Dit kun je doen via www.uitzinnig.nl. Daar vind je een banner waar je op kunt klikken. Of via de link: https://www.websitevhjaar.nl/vote/uitzinnig-nl/index.html

Met jouw stem maak je ook kans om zelf een prijs te winnen. Onder de stemmers van de Website van het Jaar verkiezing worden door de organisatie een tiental mooie prijzen verloot. De stemperiode is inmiddels van start gegaan en loopt nog t/m 20 oktober.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie