Het boek
Het boek Patrick van Burgel

Chat GPT voor iedereen: Nieuw boek ‘50 x sneller en slimmer met Chat GPT’ in 24 uur geschreven

19 maart 2023 om 17:45 Overig

BUNNIK Het boek ‘50 x sneller en slimmer met Chat GPT ‘is een praktische gids voor iedereen die productiever wil werken met een digitale assistent, aldus auteur Patrick van Burgel uit Bunnik. ,,Het boekje is geschreven voor iedereen die kennis wil maken met AI en wil ervaren hoe krachtig deze technologie is om veel productiever te worden in werk, studie en privé.” Hij maakte hierbij zelf ook actief gebruik van de digitale assistent om het in 24 uur te kunnen realiseren..

,,Met gedetailleerde en stapsgewijze instructies en praktische voorbeelden biedt het boekje een gemakkelijke manier om te begrijpen hoe Chat GPT werkt en hoe het kan worden gebruikt om productiviteit te verhogen. Het behandelt verschillende toepassingsgebieden van Chat GPT, zoals kennisvergaring, het produceren van geschreven content, het efficiënt verbeteren van bestaande documenten, en het verbeteren van uw persoonlijke leerproces”, vertelt Van Burgel.

Dit boekje is volgens hem geschreven voor iedereen, inclusief degenen die niet ICT-onderlegd zijn en nog niet eerder met Chat GPT hebben gewerkt. ,,Het biedt een duidelijke en praktische introductie tot Chat GPT en helpt u op weg om deze innovatieve technologie te integreren in uw dagelijkse werkzaamheden.”

Van Burgel: ,,50 x sneller en slimmer met Chat GPT is geïnspireerd op het artikel van Peter Drucker uit 1999, waarin hij de uitdaging van de 21ste eeuw beschrijft als de vijftigvoudige productiviteitsverbetering van de kenniswerker. Met de opkomst van AI-gedreven technologieën, zoals Chat GPT, is deze ambitieuze doelstelling niet langer een droom, maar een haalbare realiteit.”

De Bunnikse auteur Patrick Alexander van Burgel is geen onbekende in de wereld van innovatie en business. Zo schreef hij eerder het boek ‘The Secret of Value-Based Convincing Winning’ (2022) en vond hij in 2013 het goedkoopste gecertificeerde raamslot van Nederland uit, waarbij hij de eerste 10.000 exemplaren mocht leveren aan de minister van Veiligheid en Justitie.

Het boekje is beschikbaar op verschillende boekenplatforms, waaronder Amazon.nl en Bol.com. Daarnaast is het boek ook te verkrijgen en bestellen in de boekwinkels. De lancering ervan was op 14 maart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie