Trouwen in coronatijd vergt veel flexibiliteit - Wijks Nieuws | Nieuws uit de regio Wijk bij Duurstede

Trouwen in coronatijd vergt veel flexibiliteit

9 dec, 08:15 Overig
ANP
Afbeelding

WIJK BIJ DUURSTEDE Een vaste zitplaats en een feest dat uiterlijk om 20.00 uur afgelopen moet zijn: trouwen in coronatijd is niet makkelijk. Maar niet alle bruidsparen laten zich daardoor weerhouden. ,,Het was alsnog een fantastische dag met onze dierbaren.”

,,De beleving van trouwen is anders geworden. Momenteel gaat de horeca natuurlijk om acht uur ‘s avonds dicht en moet alles binnen geplaceerd plaatsvinden. Ook ik heb te maken met veel verplaatsingen van bruiloften”, zegt weddingplanner Joske Kunst van Hagelwit. Maar minder druk heeft de weddingplanner het niet. ,,De aanvragen voor volgend jaar stromen nog binnen. Dit zorgt ook weer voor onrust bij bruidsparen over locaties die mogelijk vol komen te zitten.”

BRUILOFT VERPLAATSEN] In de tijd voor corona schommelde het aantal bruiloften landelijk rond de 63.000. Vorig jaar waren dit er minder, zo’n ruim 50.000. In de gemeente Wijk bij Duurstede vonden vorig jaar 87 bruiloften plaats. Het jaar ervoor waren dit er 109. Ook ik heb te maken met ve..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Op pad met de gids: In Zeist kon je goed jagen én fruit eten
PREMIUM
Afbeelding
Overig Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Wie was Jacob B?; dystopische roman van John Beringen
PREMIUM
Afbeelding
Historie De Kromme Rijn vertelt; zorg voor de Lekdijk door de eeuwen heen
PREMIUM
Afbeelding
Overig Op pad met de gids: Forteiland als thuisbasis voor planten en dieren
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Deze zomer nog geen motorverbod op de Lekdijk