Scootmobielroute rond het Leersumse Veld geopend

18 november 2021 om 15:55 Overig Edith Hazelzet
SCOOT & GO Leersumse Veld gaat dwars door de natuur  en is er voor iedereen om zo samen van de mooie omgeving te kunnen genieten.
SCOOT & GO Leersumse Veld gaat dwars door de natuur en is er voor iedereen om zo samen van de mooie omgeving te kunnen genieten.

HEUVELRUG Tegen de zestig personen waren voor de opening naar Molecaten Park Landgoed Ginkelduin gekomen. Onder hen vertegenwoordigers van Staatsbosbeheer, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, de gemeente, de Vereniging voor Dorp & Natuur, de leverancier van scootmobielen en een aantal sponsoren. SCOOT & GO Leersumse Veld kan in varianten van 10, 6 en 3 kilometer worden afgelegd en gaat voornamelijk over kleine onverharde paadjes door bos en heide, en het open veld rond de Leersumse vennen. Een robuuste scootmobiel is hiervoor gratis te leen bij de receptie van het vakantiepark.

UITDAGEND Leersumer Bob Hartog, initiatiefnemer van het pad, blikte aan de hand van foto’s en een fimpje terug op het project van ontwikkeling, dat ruim twee jaar duurde. Een groepje enthousiaste vrijwilligers waaronder mensen met een handicap, probeerde met elkaar verschillende merken en typen scootmobielen u..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Levensverwachting Nederlanders sinds 2019 iets gedaald
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond De machine aan het dak van de geitenboerderij in Bunnik voert de dieren en verschoont de stal
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Meer kopzorgen over personeelsgebrek dan over torenhoge energieprijzen bij MKB in Wijk bij Duurstede
PREMIUM
Afbeelding
Overig Steeds meer gemeenten harken grof parkeergeld binnen
PREMIUM
Afbeelding
Kunst Marijn Claes uit Houten speelt in een topstuk met een sterrencast in Theater Aan de Slinger
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Jacco Merkens uit Werkhoven wil zijn fruitteeltbedrijf niet meer laten groeien, maar kwalitatief klaarmaken voor de toekomst