Afbeelding
Team Verhoef

Team Verhoef | BLOG 36 - Tussentijd

1 april 2020 om 15:26 Mensen

Maastricht. Dat is waar we nog steeds staan, langs de rivier. Van de stad hebben we alleen de eerste twee dagen een glimp opgevangen. Door het vele groen om ons heen en slechts drie andere campers op ruime afstand, is er ook buiten enige bewegingsvrijheid. In ieder geval blijven we hier tot in de loop van april. Dat geeft rust en er is tijd om na te denken over hoe we de rest van dit jaar in kunnen vullen. Uiteraard gebaseerd op de actualiteit, waardoor het morgen of volgende week of maand toch anders kan zijn. 

De grenzen zijn gesloten en we zitten in camper-quarantaine. Ergens hebben we, gelukkig in milde vorm, het coronavirus opgepikt. Met de kennis van vandaag over waar we geweest zijn, is dat geen verrassing. Mido en Boet zijn niet echt ziek geweest en allebei inmiddels aardig opgeknapt. Boet is klachtenvrij en Mido hoest nog af en toe. Sicco is aan de beterende hand en bij mij blijft er verhoging en lichte benauwdheid. Geen wekker, middagdutjes, een koffietje in de zon, gezond eten. Als het zo blijft en door deze remedie verbetert, zijn we daar dankbaar voor. 

Natuurlijk is het jammer en voelt het verdrietig niet de reis af te maken zoals we bedacht hadden. Maar, niet te kunnen gaan en staan waar we willen is slechts een kleinigheid vergeleken bij de enorme impact die het coronavirus heeft op zoveel mensen en op de wereld. En dat relativeert de boel. Dagen zijn anders dan gehoopt en het is voor iedereen, waar dan ook en in meer of mindere mate, een uitdaging daar invulling aan te geven. Hopelijk zorgen mooie momenten in de tussentijd voor mooie herinneringen later.  


IDEE, TIP? En, een praktische vraag. Gezien niet alle kampeerplaatsen open zijn en we mogelijk vanaf half april, als we volledig hersteld zijn, voor langere periode een standplaats zoeken, hierbij de vraag of iemand een tip heeft. Een camperplaats, een (kleinschalige) camping, een haven, een boerderij met een groot erf. Gewoon een fijne plek met goede sfeer, om af te wachten hoe dingen lopen, totdat alles weer op gang komt. Lief als je meedenkt! 

__ 
Beleef op YouTube (www.youtube.com/teamverhoef) en Instagram (www.instagram.com/team_verhoef) mee hoe we ons 'normale' leven een jaartje onderbreken. Je kunt volgen waar in Europa we zijn en wat we meemaken. 

advertentie
advertentie