De jubilarissen worden in het zonnetje gezet
De jubilarissen worden in het zonnetje gezet Dit-is-Het

Negen jubilarissen bij Dit-is-Het in Wijk bij Duurstede; bloemen en een feestelijke lunch

6 juni 2023 om 10:59 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Een feestelijke dag woensdag 31 mei bij Dit-is-Het Arbeid met Zorg. Hier werden maar liefst negen jubilarissen in het zonnetje gezet. Om dit te vieren werden alle werknemers getracteerd op een heerlijke lunch met soep, lekkere broodjes en een eitje. Directeur Daan Broeder had voor alle jubilarissen een persoonlijk woord. Allemaal werden ze geprezen voor hun inzet en de gezelligheid die ze meebrengen. Als dank was er voor hen een prachtige bos bloemen en een leuk aandenken.

Het was best even spannend voor de jubilarissen om zo in het zonnetje te worden gezet. Carola, Diana, Hennie, Ronald en Roos werken inmiddels al ruim tien jaar bij Dit-is-Het, Maxime, Koen, Lars en Nicolla al ruim vijf jaar. Na de vele complimentjes en felicitaties waren er vooral blije gezichten en hier en daar een traantje van ontroering.

MOOIE PRODUCTEN 

Stichting Dit-is-Het Arbeid met Zorg is een kleinschalige organisatie waar in een leuke en veilige omgeving hard wordt gewerkt aan mooie producten. Bedrukken, borduren, verpakken, wasgoed verwerken, creatief bezig zijn, maar ook het bezorgen van pakketjes, hier wordt serieus hard gewerkt! Hier wordt een mooie werkplek geboden met heel divers werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gericht op werk, beleven en ontwikkelen. Zo doen zij echt mee en velen werken al heel veel jaren met veel plezier op deze plek.

Op dit moment werken er zeventien werknemers bij Dit-is-Het, maar het groeit nog steeds. Loop eens binnen als je een mooie dagbestedingsplek zoekt. Dit-is-Het is te vinden aan de Langkamp 3-19 of kijk eens op www.dit-is-het.nl

Na de felicitaties volgde een gezellige lunch
Ali van Vemde
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie