Afbeelding
ANBO

Koffiemiddag ANBO over plezierig oud worden

20 januari 2023 om 09:25 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Ouderenorganisatie ANBO houdt samen met Bibliotheek Eemland in Amersfoort een gezellige koffiemiddag over het thema ‘Goed ouder worden’. Zowel leden als niet-leden van ANBO zijn van harte welkom in de bibliotheek, op woensdag 1 februari van 14.00 tot 16.15 uur. ANBO-vrijwilliger Hans Créton leidt het gesprek over goed ouder worden.

De middag begint met een presentatie van Sjaak van Vugt, een actieve vrijwilliger van ANBO. Daarna gaan de deelnemers onder leiding van ANBO-vrijwilliger Hans Créton praten over hoe zij plezierig oud willen worden en hoe ze daar zelf aan kunnen bijdragen.

Het antwoord op die vragen is natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde. Allerlei factoren spelen een rol, zoals de omgeving waarin iemand woont, zijn of haar gezondheid en hoe afhankelijk iemand is van anderen voor hulp of ondersteuning.

Inspiratie opdoen

Alle verhalen zijn welkom, zodat iedereen van elkaar kan leren en inspiratie opdoet. Misschien komen er thema’s aan bod waarover later nog eens een aparte bijeenkomst kan worden georganiseerd.

Komt u ook? Iedereen is van harte welkom op deze gratis toegankelijke middag. Wel is het nodig om u vooraf aan te melden. Dat kan hier. Bibliotheek Eemland is gevestigd aan het Eemplein 71 in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie