Corrie Batenburg was ruim 40 jaar actief voor KWF
Corrie Batenburg was ruim 40 jaar actief voor KWF KWF

KWF bedankt Corrie Batenburg

Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Na ruim 40 jaar met grote inzet en betrokkenheid actief te zijn geweest, waarvan de meeste jaren als voorzitter, heeft KWF op de momenteel gepaste wijze afscheid genomen van Corrie Batenburg.


Van Bart Hellendoorn, regiocoördinator KWF, kreeg zij vanwege haar grote inzet en persoonlijke verdienste het bronzen beeldje ‘Oude man met Armenbos’. De Armenbos of Armenbus en stok symboliseren ondersteuning. Met deze bus werd al in 1608 rondgegaan om geld in te zamelen. Ook de Gouden Button is haar door Bart overhandigd. Joke Rehorst, penningmeester en Gerrie Kampman, secretaris hebben haar met een mooie bos bloemen namens het volledige bestuur Afdeling Wijk bij Duurstede bedankt voor haar inzet en gastvrijheid. Van Joke en Gerrie heeft zij een uitnodiging om samen te gaan lunchen gekregen. Corrie was blij verrast dat er in deze bijzondere tijd op deze wijze aandacht aan besteed is.

De collecte kan dit jaar gelukkig weer doorgaan, als u twee uurtjes in het jaar over heeft om te collecteren voor het KWF kunt u zich aanmelden via: gerriekwf@hotmail.com

advertentie