Afbeelding
Foto Wijks Atelier

Opnieuw: Lang Leve Kunst en meer

9 juni 2023 om 11:02 Lokaal Deel je nieuws

Het Wijks Atelier organiseert deze zomer voor de 4e keer het project Lang Leve Kunst voor 65 plussers.

Het is een Kunstprogramma waarin cursisten kennis maken met verschillende creatieve activiteiten; diverse technieken en materialen. De afgelopen jaren hebben de deelnemers enthousiast deelgenomen aan de diverse onderdelen zoals schilderen, boetseren, schrijven enz. Het programma is te te lezen op de site van het Wijks Atelier.

Het project duurt 8 weken. Er is een groep op dinsdagmiddag en woensdagochtend. In overleg kunnen kunnen dagdelen eventueel gewisseld worden. Het project start in juli 2023. Het project wordt door het Lang Leve Kunstfonds gesteund, dat op haar beurt  gevoed wordt door andere culturele fondsen. Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Binnenkort zal er werk van cursisten van het Wijks Atelier te zien zijn in de etalage van de Peperstraat 46. Misschien inspireert het werk om deel te nemen aan een activiteit van het Wijks Atelier.

Ook de tentoonstelling over Vermeer is niet aan de aandacht ontsnapt. Het sluitstuk van het thema Vermeer is een expositie van werk van cursisten, die het werk van Vermeer als inspiratie hebben gebruikt voor een eigen werk. In het najaar zal dit werk worden geëxposeerd tijdens de Kunstmarkt.

De informatie over de activiteiten van het Wijks Atelier zijn te vinden op de website www.wijksatelier.nl. 

Het Wijks Atelier is een organisatie die drijft op vrijwilligers. Bent u erin geïnteresseerd iets te doen voor het atelier, meldt u dan. Het kan van alles zijn: van het wassen van de theedoeken tot en met de functie van penningmeester. U bent van harte welkom in welke vorm dan ook om samen het Wijks Atelier springlevend te houden en om mee te werken aan het uitdragen van kunst en cultuur.  

Aanmelden via cursus@wijksatelier.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie