Het bos kleurt weer groen
Het bos kleurt weer groen Jan de Jong

Voorjaarswandeling 6 mei Amerongse Bos

19 april 2023 om 09:44 Lokaal Deel je nieuws

Het is voorjaar en dat betekent volop leven in het Amerongse Bos. Een drukke tijd voor flora en fauna, want alles moet weer groen worden en tot bloei komen. De vogels zijn druk bezig met het maken van hun nesten om voor nieuw nageslacht te zorgen. Overal in het bos zorgen de lenteprikkels van de voorjaarszon voor activiteit.

Ook deze wandeling zal weer onder leiding staan van één van onze gidsen die u alles zal vertellen over de ontluikende natuur, het ontstaan van het landschap waar u doorheen loopt en interessante wetenswaardigheden over alles wat in onze bossen groeit, bloeit en leeft.

De wandeling vertrekt op zaterdag 6 mei om 13:30 uur vanaf het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Deelname is gratis, maar u moet zich wel vooraf aanmelden op de site. Dit kunt u doen door te klikken op deze link en vervolgens op de knop reserveren: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/excursie/vroege-voorjaarswandeling-amerongse-bos

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein Groene Entree De Burgwal in Amerongen. Van daar loopt u in enkele minuten naar het bezoekerscentrum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie