Op de foto de hoofdprijswinnares met de gewonnen fiets, de sponsor van de hoofdprijs en vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen.
Op de foto de hoofdprijswinnares met de gewonnen fiets, de sponsor van de hoofdprijs en vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen. F Witlox

Lions Levefanum reikt hoofdprijs Eendjesrace 2018 uit.

22 mei 2018 om 22:19 lokaal Deel je nieuws

Tijdens  een gezellige  bijeenkomst, bij restaurant Florian, reikte Lions Levefanum president, Gerrit de Jonge,  de hoofdprijs uit aan de winnares van de Lions Levefanum Eendjesrace. De hoofdprijs,  een Union Curb fiets, is geschonken door Bike Totaal  / Van den Berg’s Rijwielzaak. De overige prijzen kunnen tot 1 juni worden opgehaald bij Boez, Klooster Leuterstraat 23, Wijk bij Duurstede, openingstijden di-za vanaf 10 uur. Zie site, Levefanum.lions.nl/eendjesrace of u een winnend lot bezit.

De verenigingen, die hielpen met de verkoop van de eendjesrace loten, ontvingen tijdens de bijeenkomst een cheque. Hiervan kan men eigen vereniging activiteiten of materialen bekostigen. Van de resterende opbrengst zal Lions Levefanum in het voorjaar2019  weer een winterdiner aanbieden aan ongeveer 100 ouderen uit de gemeente Wijk bij Duurstede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie