Brandweerpost op zoek naar vrijwilligers
Brandweerpost op zoek naar vrijwilligers Brandweer

De brandweerpost Wijk bij Duurstede is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers

18 mei 2018 om 11:45 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Brandweerpost Wijk bij Duurstede zoekt enthousiaste vrijwillige brandweerlieden. Mannen én vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan en zich willen inzetten voor de veiligheid van anderen. Zonder daarbij de veiligheid van collega's en zichzelf uit het oog te verliezen.

WAT BIEDEN WE JE? Post Wijk bij Duurstede biedt je de mogelijkheid om naast jouw eigen baan, studie of huishouden een professionele en gewaardeerde vrijwillige carrière op te bouwen met veel afwisseling en spanning. Je krijgt een professionele brandweer opleiding. Ons vrijwilligerskorps bestaat uit mensen met een hele diverse achtergrond: het zijn vrijwilligers die naast hun brandweerwerk ook een reguliere baan hebben. Samen zetten ze zich in voor de veiligheid van anderen. Werken bij de brandweer is meer dan paraat staan en hulp verlenen. De intensieve samenwerking met brandweercollega's levert een grote groep vrienden op, die voor je door het vuur gaan.

WELKOM BIJ DE BRANDWEER Heeft de brandweer je altijd al geboeid of is jouw interesse gewekt? Woon of werk je in Wijk bij Duurstede? Heb je minimaal een LBO-/VMBO-opleiding en ben je minimaal 18 jaar, in goede conditie, stressbestendig en kun je in een team werken? Dan nodigen we je uit om te reageren via de mail: j.naber@vru.nl of bel 088 878 5010.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie