v.l.n.r. In willekeurige volgorde de eerste 3 kandidaten: Marco Petri, Hans Marchal en Jan Dirk de Bruijn
v.l.n.r. In willekeurige volgorde de eerste 3 kandidaten: Marco Petri, Hans Marchal en Jan Dirk de Bruijn Jan Dirk de Bruijn

PCG: Duidelijk vanuit het hart!

lokaal Deel je nieuws

Op D.V. woensdag 21 maart zijn er  gemeenteraadsverkiezingen. Maakt het wat uit of u stemt en op welke partij? Ja, zeker! U bepaalt op die dag welke koers de gemeente zal varen de komende 4 jaar. Deze verkiezingen gaan over u, onze ouders, onze kinderen, onze buren, onze leefomgeving, onze veiligheid en ons geld. De moeite waard dus om uw stem te laten horen!

De Protestant-Christelijke Groepering (PCG) wil  voor u de handen uit de mouwen steken. Dat doen we vanuit onze persoonlijke betrokkenheid bij de samenleving en vanuit onze christelijke levensovertuiging. De achterliggende jaren heeft bewezen dat dit, zowel in de raad als in het college, niet alleen principieel, maar ook praktisch is. 

1. Burger en bestuur: de PCG wil betrouwbare politiek voeren met een zorgvuldige luisterhouding en actieve betrokkenheid vanuit de samenleving.

2. Veiligheid en openbare orde: hier mag niet op bezuinigd worden! Met elkaar kunnen we iets doen tegen de hufterigheid op straat en de vervuiling van onze samenleving.

3. (Jeugd)zorg en welzijn: de PCG staat voor de waardigheid van het leven en heeft hart voor ouderen en kwetsbaren in de samenleving.

4. Lokale economie, werk en inkomen: een goed draaiende lokale economie is van groot belang, de PCG ziet de zondag als collectief rustmoment in onze economie.

5. Onderwijs: wie investeert in jeugd en onderwijs, investeert in de samenleving van nu én in die van de toekomst.

6. Cultuur, recreatie en sport: de PCG wil een samenleving en niet een naast-elkaar-leving. Cultuur, cultuurhistorie, recreatie en sport spelen hierin een belangrijke rol.

7. Leefomgeving, duurzaamheid en verkeer: de PCG durft samen met u te investeren in de openbare ruimte (o.a. openbaar groen) en in een goede doorstroming van het verkeer.

8. Ruimtelijke ontwikkeling en wonen: denken in kansen en mogelijkheden! De PCG wil extra woningbouw en streeft een evenwichtig woningaanbod na. Bouwen voor oud en jong en met maatwerk voor elke kern!

9. Agrarische sector: de PCG gaat voor een leefbaar, werkbaar en vitaal buitengebied. De belangen van agrariërs en fruittelers staan daarbij centraal.

10. Financiën: Een solide beleid is en blijft nodig met een gezonde balans tussen voorzieningen en belastingen.

De PCG is betrouwbaar, duidelijk en betrokken! Alleen samen kunnen we iets moois van onze gemeente maken en samen maken we het verschil!

Spreekt u dit aan? Doe dan mee en stem op de PCG.

 

advertentie