Inwoners postcodegebied 3947 winnen de Postcode IJsprijs

lokaal

LANGBROEK Een hele wijk in Langbroek wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de februaritrekking namelijk op postcodegebied 3947 in Langbroek gevallen. Vanaf eind volgende week kunnen de 330 winnaars hun prijs ophalen.

Inwoners van Langbroek die in de februaritrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor één van de vier nieuwe smaken Ben & Jerry's ijs: Bob Marley's One Love, Salted Caramel Brownie, Home Sweet Honeycomb en Cookie Dough 'Wich Multipack. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 24 maart 2018 t/m zondag 8 april 2018 bij J.W. Merkens Tuincentrum, Julianalaan 4-A in Langbroek.

POSTCODE LOTERIJ Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties. Dankzij de 2,9 miljoen deelnemers is er afgelopen jaar ruim 357 miljoen euro aan mens en natuur geschonken. Dit zijn onder eer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

BEN & jERRY'S Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.

advertentie
advertentie