Zing mee met tienerkoor Joy

lokaal

LANGBROEK Ben je tussen de 10 en 18 jaar en houd je ook van zingen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij starten namelijk het nieuwe tienerkoor Joy en jij bent van harte welkom om met ons mee te zingen! We zullen ons eerst even voorstellen….

Tienerkoor Joy is opgericht door de oud(ste) leden van het kinderkoor De Gloriazangertjes uit Langbroek. Wij wilden graag wat meer uitdaging dan de liederen van het kinderkoor. Voor het Paasconcert in Langbroek op D.V. 24 maart hebben we daarom twee liederen ingestudeerd als tienerkoor (bij deze van harte uitgenodigd om te komen luisteren!). En dat is zo goed bevallen, dat we na de Pasen graag verder gaan als tienerkoor Joy. Samen willen we zingen vanuit de vreugde (=Joy) die God ons geeft en willen we Hem danken in onze liederen. We zingen bekende liederen van Sela, Opwekking, maar ook wat minder bekende liederen en sommige Engelstalige liederen. De meeste liederen zingen we tweestemmig. Momenteel zijn we met tien tieners, vier jongens en zes meiden, maar we vinden het alleen maar leuk als daar meer zangers en zangeressen bij komen!

Dus: ben je enthousiast geworden? Kom gerust langs om te kijken! Na de Pasen willen we op donderdagavond van 19.00 uur tot 19.15 uur met het kinderkoor samen wat tweestemmige liederen instuderen. Dan gaan de kinderen naar huis en repeteert het tienerkoor zelf verder van 19.15 uur tot 19.45 uur. Let op: de eerste keer repeteren we om een andere tijd: donderdag 29 maart van 18.30 uur tot 19.15 uur. Het kinderkoor gaat dan namelijk niet door.

Locatie: Hervormd Centrum, de Brink, Langbroek. Mocht je nog meer informatie willen, mail gerust! (jannekerijksen@hotmail.com)

advertentie
advertentie