The Passion of Christ
The Passion of Christ The Passion of Christ

The Passion of Christ

lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 27 maart, om 19.30 uur, zal er in de RK kerk een uitvoering plaatsvinden van The Passion of Christ. Een muzikale vertelling van het lijdensverhaal: de feestelijke intocht in Jeruzalem, zijn kruisiging en opstanding. The Passion of Christ neemt je stap voor stap mee door de laatste dagen van het leven van Jezus. Het verhaal wordt verteld en de muziek zorgt dat het je hart raakt.

Lidy Langendijk zal het verhaal vertellen, gebaseerd op de teksten van Rebecca Onderstal, die het verhaal geschreven heeft op basis van het Bijbelverhaal. Jezus wordt vertolkt door Jacques van der Laak terwijl Jelte Veenstra, Wim Kocken en Robbert Peek de rollen vervullen van Pilatus, Petrus en Judas. Annemieke Verberk neemt de rol van Maria Magdalena op zich. De nederlandstalige popsongs, gezongen door het koor Face to Face onder leiding van Tom van Ginkel, laten zien dat het Bijbelverhaal van alle tijden is. Het gaat over liefde, verraad, onschuld en verdriet. Het gaat over hoop en liefde die de dood overwint. Het is een verhaal dat overal ter wereld nog steeds inspireert en kracht geeft. Een verhaal dat ieder jaar weer wordt verteld en tot leven komt. Licht en geluid met daarbij inspirerende beelden zullen het geheel ondersteunen.

Dinsdag 27 maart om 19.30 uur in de RK Kerk Klooster Leuterstraat. De toegang is gratis, na afloop is er een collecte voor de gemaakte onkosten. Voor meer informatie: www.facetofacekoor.nl

advertentie