Boekenweek met Vonne van der meer

lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op de eerste dag van de Boekenweek, zaterdag 10 maart, is schrijfster Vonne van der Meer van 15.00 tot 16.00 uur te gast bij boekhandel Pettinga. Vonne van der Meer is eigenlijk pas landelijk bekend geworden met het boek 'Eilandgasten', dat zich afspeelt op Vlieland in vakantiehuis Duinroos, waar verschillende gasten hun intrek nemen. In de boeken 'De avondboot' en 'Laatste seizoen' keren sommige gasten terug en krijgt de lezer een goed inzicht in alle belevenissen op het gebied van liefde, leven en dood. Een mooi en zeer lezenswaardig drieluik!

Momenteel zijn van Vonne van der Meer nog 12 boeken verkrijgbaar, waaronder: 'Het smalle pad van de liefde' (2013), het verhaal van een onmogelijke liefde die de weg vrijmaakt naar een ander verlangen; 'De vrouw met de sleutel'(2011), waarin een vrouw middels een advertentie zich aanbiedt om voor het slapengaan voor te lezen; 'Zondagavond' (2009) gaat over een bijzondere relatie tussen een man, zijn dochter en een vrouw die als kind door hem in de oorlog naar een onderduikadres is gebracht; 'Brood, zout, wijn' (2017), haar laatste boek tot nu toe, een verhalenbundel eigenlijk, met als rode draad het wennen aan een nieuw huis en het afscheid van het oude leven.

Vonne van der Meer komt naar Wijk en daar is de boekhandel trots op. Het is voor de trouwe fans een uitgelezen mogelijkheid om persoonlijk met haar kennis te maken en de vragen te stellen die u haar altijd al wilde stellen. Natuurlijk zijn ook haar boeken uit voorraad leverbaar. Toegang vrij.

advertentie