De enthousiaste groep stagiaires
De enthousiaste groep stagiaires QuaRijn

Nieuwe groep stagiaires start vol goede moed bij het Ewoud en Elisabeth Gasthuis

lokaal Deel je nieuws

Vandaag is er weer een enthousiaste groep stagiaires gestart bij QuaRijn. Het gaat om studenten van de Hogeschool van Utrecht, ROC Utrecht en ROC Midden Nederland.

De stagiaires gaan werkervaring opdoen op verschillende afdelingen. Zo kijkt een tweedejaars stagiair in de thuiszorg uit naar de hogere mate van zelfstandigheid dit jaar. Zelf pillen uitdelen en echt als teamlid worden gezien. Een aankomende stagiair in het verzorgingstehuis is benieuwd naar de omgang met cliënten. Hoe gaat dat precies? Een studente op de afdeling somatiek verheugt zich er op om echt een band met bewoners op te bouwen. En een stagiair die met dementie cliënten aan de slag gaat, wil graag leren om met hen te communiceren en hoe zij een connectie met hen kan maken.

Denise Marchal-Bertens, Coördinator BPV: ‘Door deze samenwerking hoopt QuaRijn veel jonge mensen te enthousiasmeren voor de ouderenzorg. Wij vinden het van groot belang om te investeren in toekomstige medewerkers door stageplaatsen aan te bieden. Stagiaires vergroten niet alleen onze teams waardoor er meer tijd en aandacht is voor onze cliënten. Ook brengen ze veel kennis en enthousiasme mee. Zowel onze cliënten als onze medewerkers zijn hier bij gebaat'.

Wij wensen deze zorgtoppers een topstage!

Wil jij ook een dag meelopen in de zorg en kennismaken met QuaRijn? Dan kunnen wij je koppelen aan ons Talentplein.

E-mail: talentplein@quarijn.nl

advertentie