Winterdiner Lions Levefanum
Winterdiner Lions Levefanum Patty van Rooijen

Lions Levefanum biedt 90 ouderen een geweldig Winterdiner

lokaal Deel je nieuws

Uit de opbrengst van de Eendjesrace, gehouden op Koningsdag 2017,  heeft Lions Levefanum , aan 90 ouderen uit de gemeente Wijk bij Duurstede, een gezellige middag met winterdiner aangeboden.

Een groot deel  van de  gasten werd door Lions leden, Triomph tours, De Wijkse dienst en “Dit is het”,  uit Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede van huis opgehaald en naar het E&E gebracht waar het diner plaats vond.

Gasten werden ontvangen door Lions Levefanum leden die,  gestoken in Lions sloof, klaar stonden om de gasten naar de plaatsen te begeleiden en hen te voorzien van een drankje.

Na het voordragen van een gedicht door Bert Maat  werd onder begeleiding van Kees Broekman op keyboard een aantal  liederen gezongen. Enkele gasten gingen daarop spontaan een dansje maken.

Het diner, wat was bereid door de keukenstaf van het Elisabeth en Ewout gasthuis Quarijn kon beginnen. Lions leden serveerden  het voorgerecht uit  en vervolgens konden de gasten in buffetvorm kiezen uit diverse heerlijke stamppotgerechten.  En als klap op de vuurpijl werd een heerlijk grand dessert uitgeserveerd.

Om 18.30 werd de bijeenkomst afgesloten en werden de gasten weer naar huis begeleid. Velen gaven dat zij hadden genoten van deze fantastische bijeenkomst met heerlijk eten en leuke muziek. Men voelde zich verwend

De Lions wintercommissie, die met hulp van Ank Vernooij de bijeenkomst  had voorbereid, kijkt terug op een geslaagde avond, veel dank ook voor de gastvrijheid en de keukenbrigade van Quarijn.

Lions levefanum zal in 2018 op wederom een Eendjesrace loterij organiseren zodat we volgend jaar weer veel ouderen een winterdiner kunnen aanbieden.

 

advertentie