Genezing - en onderwijsdiensten

lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Pinksteren staat voor de deur en stelt de gelovigen in staat hun woorden om te zetten in daden door de komst van de Heilige Geest. De kracht van de Heilige Geest bewijst dat Jezus Christus gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid dezelfde is.
De afgelopen jaren zijn er tijdens de genezingsdiensten in Wijk bij Duurstede en andere plaatsen in Nederland vele wonderbaarlijke genezingen gebeurd. Evangelist Jan Zijlstra predikt al jaren: 'Mensen, ga met je nood richting Jezus, ga richting het Wonder.' Kom en zie de wonderen die Jezus vandaag wil doen, ook voor jou. Nodig daarom ook anderen uit die gebed nodig hebben.

Van harte welkom op vrijdagavond 24 mei aanvang 19.30 uur en op zondagochtend 26 mei aanvang 10.30 uur. Bijzondere samenkomsten waar je bemoediging ontvangt door de liederen, woordverkondiging, getuigenissen en gebed voor de zieken. De toegang is vrij.

Locatie: Rivier gebouw, Kanaal Noord 1, Wijk bij Duurstede. Organisatie info: De Rivier Gemeente, www.deriviergemeente.nl Meer info over samenkomsten in Nederland en filmbeelden: www.wingsofhealing.nl

advertentie