Prijswinnaars eendjesrace
Prijswinnaars eendjesrace Witlox

Lions Levefanum eendjesrace loterij 2019

16 mei 2019 om 11:00 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE De hoofdprijswinnaars van de 2019 Lions Levefanum eendjesrace op Koningsdag kregen hun prijs uitgereikt op 8 mei tijdens de Lions bijeenkomst bij restaurant Florian.

De Lions eendjesrace commissie voorzitter, Gerrit de Jonge, en Lions president Boudewijn Kortenhorst overhandigde de hoofdprijzen. De eerste prijs, een fiets geschonken door Beke totaal, ging naar mevrouw van de Waard. Ook de tweede en derde prijs, zonnebrillen, geschonken door opticien Prummel, werden uitgereikt.

De overige prijzen zijn tot 1 juni 2019 op te halen bij Boez in de Klooster Leuterstraat, check op site levefanum.lions.nl of u een van de 78 prijswinnaars bent!

EENDJESRACE KONINGSDAG De race op de Kromme Rijn was weer een spektakel, 5000 eendjes werden op sein van burgemeester Poppens te water gelaten via twee shovels. De Sea Lions begeleidde de eendjes tijdens de race en verzekerde dat alle eendjes na afloop weer op het droge kwamen.

Lions Levefanum bedankt alle verenigingen en de Lions leden voor de verkoop van de loten. De eendjesrace loterij stelt Lions Levefanum weer in staat om in januari weer aan veel ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede een winterdiner aan te bieden en andere initiatieven in Wijk bij Duurstede te ondersteunen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie