Afbeelding
VVV

Nachtwandeling

lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE In mei houdt men in de mooie oude binnenstad van Wijk bij Duurstede weer een Nachtwandeling. Deze wandeling is een initiatief van Café Ome Ko en VVV Wijk bij Duurstede.

Onder leiding van een VVV-gids en met fakkels in de hand, wordt gewandeld langs de monumenten in de mooi verlichte oude binnenstad. De geschiedenis van het oude stadje zal verteld worden en uiteraard zullen de Vikingen, de Heksen en de Gifmengers de revue passeren. Voorafgaand aan de wandeling wordt een soep-maaltijd geserveerd.

[UNIEK] Tijdens de Nachtwandeling hoor je de mooiste verhalen over de geschiedenis van Wijk bij Duurstede in de ambiance van de prachtig verlichte stad. De nachtwandeling is uitermate geschikt om met de hele familie of de hele straat/buurt te lopen en is tevens leuk om cadeau te geven. 

De volgende Nachtwandeling is gepland op vrijdag 24 mei. De aanvang is 20.30 uur, start wandeling om 21.30 uur. Een ticket kost € 10,- per persoon. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Reserveren kan via VVV Wijk bij Duurstede tel. 0343 575995. 

Afbeelding
advertentie