De winnaars van Gesloten Wijk bij Duurstede darts
De winnaars van Gesloten Wijk bij Duurstede darts Break Out

Darter Lex van Berkel wint Gesloten Wijk bij Duurstede

26 april 2019 om 11:16 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 20 april wisten 34 darters hun weg te vinden naar de kantine van Break Out voor de laatste ronde van de Gesloten Wijk bij Duurstede 2019. De tussenstand was spannend en deze dag zou er bepaald worden wie er vandoor zou gaan met de titel. In de halve finale van de winnaarsronde namen Rik van Berkel en Max van der Vliet het tegen elkaar op. Max van der Vliet wist de partij overtuigend te winnen met 3-0. De andere halve finale ging tussen Lex van Berkel en Hans Briene. Ook Lex van Berkel wist de partij met 3-0 te winnen.

In de finale namen Max van der Vliet en Lex van Berkel het tegen elkaar op. Het werd een spannende pot waarna Max van der Vliet de winst binnen haalde door met 4-3 te winnen. Ondanks dat werd Lex van Berkel toch kampioen en kreeg de titel Winnaar Gesloten Wijk bij Duurstede 2019.

Babette van Lunssen wist de titel Beste dame Gesloten Wijk bij Duurstede 2019 te winnen. Wessel Wiegers wist voor het 2e jaar op rij de titel Beste jeugd Gesloten Wijk bij Duurstede 2019 te winnen. Ook behaalde hij het eindklassement op een 4e plaats.

Eind ranking: 1. Lex van Berkel; 2. Ronald Balfoort; 3. Marco van der Poel; 4. Wessel Wiegers; 5. Max van der Vliet. Beste dame: Babette van Lunssen. Beste jeugd: Wessel Wiegers. Hoogste finish: 160 – Rik van Berkel.

advertentie
advertentie