Zanggroep Puur! met de Wijkse Loes de Wit
Zanggroep Puur! met de Wijkse Loes de Wit Esther van der Linden

Zanggroep Puur! gaat 'Back to the sixties' met Loes de Wit uit Wijk bij Duurstede

23 maart 2019 om 07:44 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Wie aan de jaren zestig denkt, denkt al snel aan provo's, hippies, de moord op Kennedy, The Beatles en de protestliedjes van Bob Dylan. Het was het begin van een nieuw tijdperk, een roerige tijd waarin veel veranderde, ook in de muziek. Puur! ontdekte zoveel muzikale juweeltjes, dat zij een compleet nieuw liedjesprogramma uit deze tijd samenstelde. Back to the sixties!

MUZIEK VAN TOEN Het nieuwe liedjesprogramma zorgt voor veel herkenning. Het optreden van Puur! wordt een ware 'trip down memory lane'. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Er komt echt van alles voorbij. Van Elvis Presley tot Toon Hermans en van Simon & Garfunkel tot Shaffy & List. En natuurlijk ook The Beatles, die hit na hit scoorden in de jaren zestig. Duik samen met Puur! terug in de tijd en swing mee met de muziek van toen, die we echt allemaal nog kennen.

PUUR! Zanggroep Puur! bestaat uit: Loes de Wit uit Wijk bij Duurstede, Tonnie Meester, Miranda de Jong, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en André Vloeijberghs. Puur! zingt zelfgekozen repertoire. Mooie, pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer en gitarist Jeen Rabs.

CONCERTDATA Zondagmiddag 14 april is Puur! te zien in het Calypso op de Markt in Wijk bij Duurstede. De aanvang is om 14.30 uur. Daarvoor is Puur! te zien op zondag 24 maart in 't Kerkhuys, Spanbroek, aanvang 14:30 uur; zaterdag 30 maart in Theater Het Pakhuis, Hoorn – aanvang 20:30 uur en zondag 31 maart in de Stadsgehoorzaal, Vlaardingen – aanvang 14:00 uur.

U bent welkom bij een optreden. Kijk voor meer informatie en reserveren op de site van de theaters of op www.puur-online.nl. Hierop staan ook foto's en video-impressies.

advertentie
advertentie