Inleveren spullen Fancy Fair in Cothen

31 december 2018 om 10:49 lokaal

COTHEN Er zijn al veel mensen in de weer voor de Fancy Fair. In 2019 vindt de Fancy Fair plaats op zondag 31 maart van 10.00 tot 15.00 uur in en rondom 't Dorpshuys in Cothen.

Deze dag is er weer van alles te beleven voor jong en oud, zoals een grote rommelmarkt, er worden wafels gebakken, het Rad van Avontuur en natuurlijk diverse spelletjes voor de kinderen. Voor de rommelmarkt kun je vanaf 1 januari tot en met zaterdag 23 maart spullen als boeken, speelgoed, kleine meubelen, schone huishoudelijke artikelen, tuinartikelen en dergelijke (liever geen computers) inleveren. Dit kan worden gebracht bij: Berry Vernooy, Trechtweg 10, telefoon 56 17 45 of Gerrie van der Horst, Willem Alexanderweg 20, telefoon 56 15 54

Mocht je zelf niet in staat zijn om de spullen te brengen, dan er contact worden opgenomen (telefonisch) met bovengenoemde personen. De organisatie hoopt op jouw medewerking te kunnen rekenen bij het aanleveren van spullen en straks ook op de enthousiaste aanwezigheid bij activiteiten.

De opbrengst van de Fancy Fair gaat net als voorgaande jaren weer voor 50% naar de eigen katholieke kerk en voor 50% naar het Vastenaktie project van de Kromme Rijnstreek.

advertentie
advertentie