Vrouwenkoor 'Eigen Wijs'
Vrouwenkoor 'Eigen Wijs' HANS DIRKSEN

Kerstconcert Kerst met een Twist

30 november 2018 om 07:08 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE In het najaar van 2017 is bij vrouwenkoor 'Eigen Wijs' het idee ontstaan om samen met het andere koor van de dirigente, christelijk zangkoor 'Revival' uit Huizen, een kerstconcert te organiseren. Het zijn qua repertoire en qua samenstelling en zangstemmen twee totaal verschillende koren, dus dat was een uitdaging voor de dirigente om daar een gezamenlijk kerstprogramma mee te maken. Maar zie! Een jaar later is het dan toch zover!

Twee koren met in totaal zo'n 70 enthousiaste zangeressen en zangers zullen samen op het podium staan in de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede, met dus aan de ene kant sfeervolle, vrolijke eigentijdse kerstnummers en aan de andere kant mooie christelijke kerstliederen. Vandaar de titel van dit gezamenlijk kerstconcert: Kerst met een Twist. Kortom, het programma heeft voor elk wat wils. 'Eigen Wijs' garandeert in ieder geval een mooie avond met schitterende kerstliederen!

Met medewerking van: Vrouwenkoor 'Eigen Wijs' uit Wijk bij Duurstede en Christelijk zangkoor 'Revival' uit Huizen; dirigent Grietje Houwink, piano Sjaak Verboom en dwarsfluit en Cajón/Djembé Dick van Vliet.

Dit concert zal plaatsvinden op vrijdag 14 december om 20.00 uur in de Grote Kerk op de Markt (kerk open 19.30 uur). Kaarten kosten € 7,50 per stuk, inclusief koffie/thee in de pauze. Kaarten kunt u bestellen via de website www.vrouwenkooreigenwijs.nl en zijn ook verkrijgbaar via de leden van vrouwenkoor 'Eigen Wijs' en bij de VVV aan de Markt 24.

advertentie
advertentie