Afbeelding
De Kaieschaiters

Prinsenbal bij Kaieschaiters

5 november 2018 om 11:30 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zaterdag 10 november begint het nieuwe Karnavalsseizoen bij De Kaieschaiters. Het traditionele Prinsenbal zal weer in de binnenstad gehouden worden. En wel bij het grote Calypso Theater op de Markt. Alle stoelen eruit, geluid en licht er in, versieren en je hebt een geweldige ruimte voor een super feestavond.

De avond zal beginnen om 21.00 uur en de entree is helemaal gratis. Om even voor 11 nemen de Kaieschaiters afscheid van Prins Rick den Eerste en Adjudant Maikel. Deze nemen, na een geweldig seizoen, afscheid van hun functie en keren terug als 'normale' Kaien. Om 11 over 11 komen de Kaieschaiters met een proclamatie, Vorst Dick zal deze voorlezen en regel voor regel zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins is.

ALPENZUSJES Na deze Prinsonthulling en nadat Feest DJ Sander de boel opgewarmd heeft, komt er een spetterend optreden van De Alpenzusjes. Het dak gaat eraf als Sander na dit optreden de Finale in gaat zetten. Het feest is om 01.00 uur afgelopen. Kom op tijd, dan maak je de hele avond mee.

RESIDENTIE De vooravonden, voordat het Karnavalsweekend begint, worden gehouden in de binnenstad in het Calypso Theater. Het grote Karnaval zijn de Kaieschaiters in de Leutbunker op Sportpark Mariënhoeve.

MOTTO Het motto voor dit jaar is: Waik wil groen wat kunnen de Kaien doen? Dit heeft allemaal te maken met de Groene gemeente die Wijk bij Duurstede wil worden en de Kaieschaiters vragen zich af of ze daar op de een of andere manier aan mee kunnen werken!

PROGRAMMA Voor het feest in de grote Leutbunker op Mariënhoeve, dat gehouden wordt in het eerste weekend van maart, hebben de Kaieschaiters het programma ook helemaal rond. Een scala aan artiesten en Feest DJ Sander zullen de klanken uit de apparatuur van GO Rental laten klinken. Optredens van Theo Mezz, Helemaal Hollands, de One Two Trio Kindershow, Wipneus en Pim en de klappers van dit jaar: de live bands Pater Moeskroen en de BZB (Band Zonder Banaan) zullen te zien zijn op het grote podium. Binnenkort start de kaartverkoop ON-line.

Like de Facebook pagina van De Kaieschaiters en houd de website www.kaieschaiters.nl goed in de gaten, dan ben je er snel bij als de unieke aanbiedingen komen.

Maar nu eerst het Prinsenbal. De Kaieschaiters zien jullie graag op zaterdag 10 november vanaf 21.00 uur bij het Calypso Theater op de Markt. De entree is helemaal gratis en er is heerlijke feestmuziek. Het belooft een geweldige avond te worden, dus zorg dat je het begin van het nieuwe Karnavalsseizoen meemaakt. Tot dan en 3x Alaaf! De Kaieschaiters

advertentie
advertentie